“TERZİ USULÜ OTELLER YAPIYORUZ”

Otel yatırım ve proje danışmanı Sait Keser, çalışmalarını Hotel Gazetesi’ne anlattı:
HG Editör
Posted on Haziran 20, 2022, 2:34 pm
5 mins

Otel yatırım ve proje danışmanı Sait Keser, çalışmalarını Hotel Gazetesi’ne anlattı:

Uzun yıllardır turizm otelcilik sektöründe birçok işletmede genel müdürlük, koordinatörlük yapan ve sektördeki son 10 yılını otel yatırım ve proje danışmanlıkları yaparak turizme hizmet eden Sait Keser, yaşanan ekonomik krizleri fırsata çevirdiklerini belirtti. 

www.turizmdanisman.com adresli web sayfalarında yatırımcılara ve projelerine yön vermeye çalıştıklarını belirten Keser, “otel projelerinin her alanda bilinçli profesyonel bir ekiple yürütülmesi konusunda telkinlerimiz oluyor. Henüz tamamlanmamış inşaatları terzi usulü şekillendirip işletmelere maksimum düzeyde kullanım alanları ve karlılık garanti ediyoruz” diye konuştu. 

TURİZM DANIŞMANI SAİT KESER

SEKTÖRÜMÜZ İÇİN ÜRETMEYE DEVAM

www.turizmdanisman.com ile yatırımcılarına, sürdürülebilir işletme olanaklarından, alternatif fon kaynaklarına kadar, yaratıcı, yenilikçi ürün ve hizmetler sunduklarını belirten Keser, “Hedefimiz, yatırımcıları güncel mevzuat çerçevesinde doğru bilgilendirmek, konusunda bilgi, birikim ve deneyim sahibi olan kadromuzla yönlendirmek ve beklentilere arzu edilen ölçüde cevap vermektir. Yönetim, yatırım ve kurumsal danışmanlık, satış pazarlama, satın alma ve finans, insan kaynakları, belgelendirme danışmanlığı konularında en iyi şekilde hizmet vererek sektörümüz için üretmeye devam edeceğiz” dedi. 

Hotel Gazetesi yönetimine ayrıca teşekkür eden Keser biten projelerin yanı sıra şu anda Marmaris bölgesinde 4 otel projesi, Mardin’de 2 otel  projesi, İstanbul’da 2 otel  projesi ve Edirne’de ise 1 otel projesini tamamlayarak, bu yıl içerisinde turizm sektörünün hizmetine sunacaklarını söyledi. 

UZAY ÇAĞI OTELCİLİĞİ GELİYOR!

Yıllara dayanan tecrübesi ile birçok konuda yenilikçi uygulamalarıyla dikkat çeken Keser, Edirne’de inşaatı devam projeleri hakkında bilgi verdi. Keser şunları aktardı: “Otelcilik pandemi sonrası yenilenen dünya ile aynı paralelde kendini yenilenmiştir. Daha kalabalık otelller yerine daha butik oteller tercih edilmeye devam edecektir.  Edirne merkezinde yeni yapılacak otelimizle, Türkiye’de ilk kez göreceğimiz birçok teknolojik yenilikler ve mimari tasarımı birlikte hizmete sunmuş olacağız. Uzay üssü gibi görünen tasarımlarla inşa ettiğimiz otelimizde, dijtal çağın son teknolojilerini kullanıyoruz. Kablosuz şarj soketlerinden tutun da, cep telefon uygulaması ile siparişten Check in-out yapabilecek, ödemesini odadan çıkmadan yapabilecek, elektrikli araç şarj istasyonlarına kadar birçok alanda otelciliğin 20 yıl sonrasını yaşatmaya çalışıyoruz. Bu tahminlerle aslında 10 ile 15 arası tahmin edilen amortisman detaylarını minimum 25 yıla yaymayı planlıyoruz. 

GELECEĞİN TASARIMLARINI UYGULUYORUZ 

Artık mimaride de geleceğin izlerini görmeye hazır olmamız lazım. Bu nedenle artık özellikle oda mobilya tasarımlarına da yenilikleri adapte ediyoruz. Kapaklı ve çekmeceli dolaplardan tutun da, işletmenin tüm alanlarından 20 sene sonrasının tasarımlarını uygulamak zorundayız. Dar alanda maksimum kullanım ilkesi ile çalışıyoruz. Bu konuda çok iyi yol kastetmiş durumdayız, yenilikçi iç mimarlarla çalışıyoruz. Dolayısıyla yatırımcı bizlerle çalışmayı tercih ettiğinde, sadece amortisman hesabıyla yatırımına yüzde 35’lik kar marşlarını garanti ediyoruz. Tabii ki bunun yani sıra teknolojiye tam ayak uyduran, nitelikli personel ile de ARGE’lerimizi tamamlamak istiyoruz. Pazarlamadan tutunda alım ve insan kaynakları yönetimine kadar, her şeyde Avrupa standartlarının üstünde bir işletmeciliği Edirne’de görmeye hazır olalım. Bu proje birçok alanda yeniliklerle, gelen misafirlerimize merhaba diyecek. Bu anlamda ilk projemizi maksimum 4 ay içerisinde tamamlanmamış olacağız. Sektördeki tüm gönül dostlarımızı, gerek inşaat aşamasında gerekse faaliyete geçtiğimizde ağırlamaktan onur duyarız.”

hotelrunner hotel gazetesi

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.