Sırbistan’dan Alanya’ya Charterlar Başladı

Sırbistan’dan Alanya’ya Charterlar Başladı
Hotel Gazetesi
Posted on Haziran 22, 2022, 4:46 am
2 mins

KARTACA TOUR’DAN BİR İLK DAHA

Sırbistan’dan Alanya’ya Charterlar Başladı

Kartaca Tour’un Türkiye turizmine alternatif pazarlar kazandırmak için yaptığı çalışmalar ve yatırımlar meyvesini vermeye başladı. Uzun yıllardır Ege bölgesinde alternatif pazarlar kazandırmayı hedefleyen Kartaca Turizm, yine bir ilke imza atarak Gazipaşa Havalimanı’na, Sırbistan partneri Barcino Tour/Eurojet ile birlikte Niş ve Belgrad’dan direkt charter uçuşunu gerçekleştirdi.

Sırbistan’ın başkenti Belgrad’dan havalanan Barcino Tour/EuroJet’e ait Air Serbia uçağı Alanya Gazipaşa Havaalanı’na iniş yaptı.

Sırbistan’dan Gazipaşa Havalimanı’na ilk defa charter sefer başlatan Kartaca Tour ve Barcino Tour/Eurojet’in yetkilileri de karşılamada yer aldı.

ELİT BİR KARŞILAMA EKİBİ

Ayrıca yolcu uçağı Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Alaettinoğlu, TAV Genel Müdürü Yiğit Laçin, Genel Müdür Yardımcısı Ömer Sözener, Sırbistan Fahri konsolosu Oktay Karaca, ALTİD Başkanı Burhan Sili, TÜRSAB Alanya BTK Başkanı Bilal Korkmaz, ALTAV Mehmet Dehaoğlu, Gazipaşa Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kalaycı ve Kartaca Turizm’in yetkililerinin katılımlarıyla karşılandı.

Kartaca Turizm’in Genel Müdürü ve aynı zamanda şirket sahibi Fatih Günay 4 yıl önce Antalya ofisini açarak bölgede faaliyete başladıklarını, Ege’de olduğu gibi bu bölge içinde alternatif pazarlarda ciddi yatırımlar yaptığını ve nihayet geri dönüş almanın mutluluğu içinde olduğunu dile getirdi.

hotelrunner hotelgazetesi hemen başla
Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.