TÜRSAB Başkanlığına adaylığını açıklayan ikinci isim Aydın Yaylacıklılar oldu

TÜRSAB Başkanlığına adaylığını açıklayan ikinci isim Aydın Yaylacıklılar oldu
Hotel Gazetesi
Posted on Ağustos 06, 2022, 1:14 am
5 mins

“TÜRSAB’I KURULUŞ AYARLARINA GERİ GETİRMEK İÇİN GELİYORUZ!”

Art arda iki açıklama yapan Yaylacıklılar, ikinci açıklamasında diğer adaylara seslenerek, 19 Ağustos tarihine kadar birleşme çağrısında bulundu.

Aralık ayında 25’inci olağan genel kurulu yapılacak Türkiye Seyahat Acentaları Birliği’nin (TÜRSAB) Başkanlığına aday isimler bir bir resmi açıklama yapıyor. Yeni Nesil TÜRSAB Hareketi lideri Tamer Çiçek’in ardından TÜRSAB Başkanlığına adaylığını açıklayan ikinci isim Aydın Yaylacıklılar oldu.

Aydınlık TÜRSAB Hareketi Lideri olarak aday olduğunu resmen ilan eden Aydın Yaylacıklılar, “TÜRSAB’I kuruluş ayarlarına ve amaçlarına geri getirmek için ezberleri bozarak geliyoruz!” başlığıyla şu açıklamayı yaptı:

“Değerli Seyahat Acentası Meslektaşlarım,

TÜRSAB 25’nci Genel Kurul seçimleri için resmi adaylığımızı açıklayacağımız yerin restaurantlar, oteller, barlar, kahvaltı veya akşam yemekleri mekanları olmaması gerektiğine inanıyoruz.

AYDINLIK TÜRSAB HAREKETİ lideri olarak ben Aydın Yaylacıklılar adaylık açıklamamı Seyahat Acentalarının öz malı olan TÜRSAB GENEL MERKEZ BİNASINDA yapacağımızı bildirmek isterim.

Ayrıca adaylık açıklamamızın aynı zamanda TÜRSAB TV’de yayınlanması da kat’i talebimizdir.

Adaylığımızı açıklayacak daha doğru başka bir yer olduğunu kesinlikle düşünmüyoruz.

Açıklamamızın TÜRSAB TV’de de yayınlanmasını da her üyenin olduğu gibi hakkımız olduğuna inanıyoruz

Biz her şeyi doğrusu ve layıkı ile yapmak üzere ezberleri bozmaya ve birliğimizi gerçek amacına ve ayarlarına döndürmeye geliyoruz.

Bizim bir Genel Merkez Binamız var! Toplantı Salonumuz var ve biz bu binaların yapılması için dişimizden tırnağımızdan arttırarak aidat ödemiş Seyahat Acentaları olarak Adaylık konusunda TÜRSAB Genel Merkezi dışında bir yerde açıklama yapılmasını doğru bulmuyor ve uygun görmüyoruz.

Ayrıca Acenta ziyaretlerimizi yapmak üzere gittiğimiz şehirlerde bulunan BTK ofislerinin varsa Toplantı Salonlarını da Acentelerimiz ile görüşmek  için kullanmayı talep edeceğimizi de bildiririz.”

Saygılarımızla

AYDINLIK TÜRSAB EKİBİ adına

AYDIN YAYLACIKLILAR

#tursab #türsab #aydinlikturizmhareketi

YAYLACIKLILAR’DAN BİRLEŞME ÇAĞRISI

TÜRSAB Başkanlığına adaylığını açıklayan Aydın Yaylacıklılar, bu açıklamanın akşamında ikinci bir duyuru ile aday olduğunu resmen açıklayan ve açıklamayan diğer adaylara görüşme çağrısında bulundu. Yaylacıklılar’ın çağrısı şöyle:

TÜRSAB YÖNETİMİNE TALİP OLAN DEĞERLİ MESLEKTAŞLARIMA SESLENİYORUM

“Değerli Meslektaşlarım,

Bize destek vermek yada bizimle projelerini, görüşlerini istişare etmek isteyen adaylığını açıklamış ya da açıklamamış tüm meslektaşlarımızın 19 Ağustos  saat 17:00 ye kadar bize ulaşmaları konusunda çağrı yapıyorum.

Gelin bu Birliği, şahsi menfaatler ve bu büyük yozlaşmadan, birlik ve beraberlik içinde tarihe yazılacak bir oy çoğunluğu ile çekip kurtaralım.

19 Ağustos tarihinden sonra gelecek her türlü teklife kapalı olacağımızı ilk ve son kez beyan ediyorum.

Güç birliğine inanan bir meslektaşınız olarak bu çağrıda son derece samimi olduğumu bilmenizi isterim.

Bu tarihten sonra tüm meslektaşlarımız bizim için eşit uzaklıkta bir rakiptir.

Sahamızı ve sınırlarımızı belirleyip ardımıza bakmadan ilerleyebilmemiz için bu çağrımızı özenle dikkate alıp iyice değerlendirmenizi ve bunu Birliğimizin doğru yönetilmesi adına bir fırsat olarak görmenizi özellikle istiyorum.

Adaylığını Açıklamış veya açıklamayan tüm meslektaşlarımıza başarılar dilerim…”

AYDINLIK TÜRSAB “EKİBİ” adına

AYDIN YAYLACIKLILAR

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.