Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Dekanı Prof. Dr. Cevdet Çetinsöz, “Geleceğimizin teminatı olan gençleri, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Turizm Fakültesi ailesine katılmaya davet ediyorum”

Prof. Dr. Burçin Cevdet Çetinsöz Alanya Keykubat Üniversitesi Dekanı Sevgili Gençler,
Hotel Gazetesi
Posted on Ağustos 09, 2022, 5:57 am
2 mins

 

Prof. Dr. Burçin Cevdet Çetinsöz
Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Dekanı

Geleceğimizin teminatı olan gençleri Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Turizm Fakültesi ailesine katılmaya davet ediyorum.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Dekanı Prof. Dr. Burçin Cevdet Çetinsöz

Sevgili Gençler,

Uzun bir çalışma maratonu sonucunda hayatınızın dönüm noktası olan bir sınavı geride bıraktınız. Bundan sonra geleceğinize yön verecek ve hayallerinizde yer alan mesleği seçeceğiniz tercih dönemi başlamıştır.  Küreselleşen dünyada rekabet ortamı daha çetin bir hal almakta ve mezuniyet sonrası gençlerimizin işe yerleşmeleri günden güne zorlaşmaktadır. Öğrencilerimizin yenilikçi, yeteneklerini geliştirici, vizyonlarını artırıcı ve girişimcilik özelliklerini güçlendirici nitelikli eğitim almaları önemli hale gelmektedir. Bu noktada hızla değişen ve teknoloji ile bütünleşen eğitim alanında gençlerimizin geleceğini teminat altına alınmasına Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesinin vizyoner eğitimi önemli katkılar sunmaktadır.

Alanya Keykubat Üniversitesi

2016 yılında kurulan ALKÜ Turizm Fakültesinde, Turizm İşletmeciliği, Gastronomi ve Mutfak Sanatları ve Turizm Rehberliği bölümleri bulunmaktadır. Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümümüzün iki adet uygulama mutfağı bulunmakta ve öğrencilerimiz bu mutfaklarda Türk ve Dünya mutfaklarında teorik ve uygulamalı eğitim imkanına sahiptirler. Turizm Fakültemizde lisans düzeyinde eğitimin yanı sıra tezli ve tezsiz yüksek lisans ve doktora programları da bulunmaktadır. Turizmde ülkemizin en önemli destinasyonlarından birisi olan Alanya ilçesinde çok sayıda turistik işletmesi faaliyet göstermekte ve bu işletmeler öğrencilerimize staj ve kariyer imkânları sunmaktadır. Geleceğimizin teminatı olan gençleri Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Turizm Fakültesi ailesine katılmaya davet ediyorum.

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.