KEŞİF TUTKUNU YAYIN HAYATINA BAŞLADI

KEŞİF TUTKUNU YAYIN HAYATINA BAŞLADI
Hotel Gazetesi
Posted on Ağustos 13, 2022, 3:28 am
4 mins

Turizm sektöründeki markaların sesini duyurabileceği yeni bir dijital platform 

Turizm sektörünün yeni dijital platformu “Keşif Tutkunu” yayın hayatına başladı. Kurucusu Sarp Özkar’ın aynı zamanda Genel Yayın Yönetmenliğini yaptığı Keşif Tutkunu Dijital Platformu, turizm sektöründeki markalara sosyal medya ve dijital mecralarda iletişim imkanı sunuyor. Toplam 6 milyona ulaşan takipçiye sahip olan platformda @kesiftutkunu sosyal medya hesabının yanı sıra @gormen_lazim, @nohutbasgan, @gaforizma ve @kitapalintisi gibi basında da sıkça kaynak olarak kullanılan, güçlü sosyal medya hesapları da platforma dahil edildi.

Platform, turizm sektöründeki paydaşlara sosyal medyada ve dijital mecralarda seslerini duyurma, markalaşma ve bunların da yanı sıra satışlarına katkıda bulunma fırsatı sunuyor. 3 ayda bir yayımlanacak olan Seyahat-Yaşam Dijital Dergisi ile de, turizm sektöründeki markaları; Turkcell Dergilik, Vodafone dMags, Dijital Basın ve Magzter uygulamalarının içine de, e-Dergi ile taşıyor. Platforma kesiftutkunu.com.tr üzerinden de ulaşılabiliyor.

GERÇEK KEŞİF TUTKUSUNU YAŞATMAYI HEDEFLİYORUZ

Keşif Tutkunu Dijital Platformu Kurucusu ve Genel Yayın Yönetmeni Sarp Özkar, yayın hayatına başlayan Keşif Tutkunu Dijital Platformu’nın amacı ve yararları hakkında şunları söyledi: “Öncelikle hedefimiz Turizm sektöründeki markaların dijital dünyada sesini duyurmak, markalaşma yolculuklarına eşlik etmek ve hedefledikleri ürünlerde satışlarını artırmak. Hepimiz “Keşif Tutkunu”yuz mottosu gereği, içeriklerimizin tamamı, hayatını keşif tutkusu ile yaşayan seyahat blog yazarları, influencer arkadaşlarımız ve seyahat aşığı alanında uzman profesyoneller tarafından kaleme alınıyor. Platformda deneyimlenmiş seyahatlere yer verip, yüzeysel anlatımda bulunmayı değil, gerçek keşif tutkusunu yaşatmayı hedefliyoruz. Bu da, sosyal medyada doğal olarak, daha fazla etkileşim almamızı ve bu alandaki farkımızı ortaya koyuyor.”

SEYAHATSEVERLER İÇİN DE KALİTELİ İÇERİKLER

e-Dergi’nin Seyahat-Yaşam dergileri arasında en iyisi olması adına yola çıktıklarının altını çizen Sarp Özkar, “e-Dergi’mizde yer alan tüm içerikleri sosyal medya mecralarımızda paylaşarak markalar için etkileşim yaratırken, seyahatseverler için de kaliteli içerikler üretmiş oluyoruz. Turizm sektöründe yer alan otel, tur operatörü, Havayolu, OTA, Araç Kiralama, Villa Tatili ve Tekne Tatili yapan paydaşların satışlarını artırmak adına hem sosyal medyada paylaşımlar yapıyor, hem de e-Dergi içinde linklemeler de kullanıyoruz. Ayrıca Grupanya ile yapmış olduğumuz anlaşma sayesinde, markaların fırsat sitesinde adlarını ön plana çıkarmadan, satmak istedikleri ürün konusunda da Keşif Tutkunu Seyahat Fırsatları şeklinde özel indirimlerle ürünlerinin satışına destek oluyoruz. Sosyal Medya influencerları ile iş birliği yapmak isteyen turizm markalarına da yardımcı oluyoruz. Amacımız, turizm sektöründeki paydaşlara kazandırırken, tatil arayışında olan tüketicilerin de mutlaka ziyaret edeceği ve yakından takip edeceği bir platform olmayı hedefliyoruz. Platformumuza ve eDergi’mize kesiftutkunu.com.tr üzerinden de ulaşılabiliyor” diye konuştu.

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.