Yardımsever vatandaşlara müjde…
DEĞER OTİZM DERNEĞİ’NE DESTEK HATTI KURULDU

Yardımsever vatandaşlara müjde… DEĞER OTİZM DERNEĞİ’NE DESTEK HATTI KURULDU
Hotel Gazetesi
Posted on Ağustos 18, 2022, 9:48 am
2 mins

Değer Otizm Derneği, bünyesindeki Taşev Rehabilitasyon Merkezi ile birlikte, her geçen gün otizmli bireylere verdiği eğitim ve rehabilitasyon çalışmalarının kapsamını genişletiyor.

Bu çalışmaları sağlıklı ve kesintisiz bir şekilde sürdürebilmek için desteğe ihtiyaç duyan Değer Otizm Derneği’nin SMS Bağış Sistemi, Başkan Hatice Şule Gökırmak’ın uzun uğraşlarından sonra aktif hale getirildi.

Kamu oyuna “DEĞER yaz 8856’ya gönder, sen de otizmli çocuklarımıza destek ol” şeklinde duyurusu yapılan kampanyada, 1 SMS’nin bağış tutarının 30 TL. olduğu belirtildi.

Kampanyaya Türk Telekom, Vodafone ve Turkcell GSM operatörlerinin  üçünden de katılınabiliyor.

İşte Değer Otizm Derneği destek kampanyasının afişi:

Hakkımızda

2015 yılının son çeyreğinde gönüllü arkadaşları ile bir araya gelerek HATİCE ŞÜLE GÖKIRMAK hanıma yardımcı olmak amaçlı başlatılan bir yolculuktur. Derneğimiz bütün odağını otizm olarak belirlemiş olmasına rağmen hizmet çerçevesini toplumun tamamı olarak hedeflemiştir.

Vizyonumuz

Değerlerimizden taviz vermeden ve yer aldığımız her alanda farklılık yaratarak, tüm dezavantajlı kesimlerin yararını gözetlemek ve yüksek standartların oluşmasına katkı sağlamak. Alanında referans bir kurum halıne gelip veri yöntem danışmanlığı verebilcek yeteneklere kavuşmak ve değer’i vizyonunu oluşturmaktadır.

Misyonumuz

Faaliyet gösterdiğimiz otizm alanlarında yenilikçi uygulamalar geliştirilmesine ve teknolojiyi en üst seviyede kullanan başta Üniversiteler olmak üzere tüm odakları teşvik ederiz.
Ulusal boyutta Otizme yönelik üretilmiş ürün ve hizmetlerin kalitesi ve erişilmesindeki tüm adımları tektik ederiz. Tektik sonuçlarımızı ihtiyaç sahipleri ile paylaşır üretimleri yine bu çevrelere en doğru ve kaliteli biçimde akmasını sağlayacak yol ve yöntemler üzerinde çalışırız.

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.