Stella Lounge & Bar’da Happy Hour Keyfi

Stella Lounge & Bar’da Happy Hour Keyfi
Hotel Gazetesi
Posted on Ağustos 19, 2022, 10:37 am
45 secs

İstanbul’un kalbinde bulunan CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul’un en popüler mekânlarından Stella Lounge & Bar, her Cuma gerçekleşecek Happy Hour etkinliğinde, “Stella On” konseptiyle sizleri eğlenceye davet ediyor. 

İstanbul’un eşsiz güzellikteki Boğaz manzarasına hakim konumu, kusursuz hizmet anlayışı ve özenle hazırlanan menüsüyle Stella Lounge & Bar, her Cuma 18.00-21.00 saatleri arasında düzenlediği Happy Hour etkinliğiyle keyifli buluşmalarınıza ortak oluyor.

Stella On konseptiyle, Cuma günleri konuklarına DJ performansı ve saksofan eşliğinde unutulmaz bir müzik keyfi sunan Stella Bar & Lounge, yüzde 50 indirimli kokteyllerinin yanı sıra deneme kokteyli ikramları ile şehrin tüm stresinden uzaklaşıp, keyifli vakit geçirmek isteyen misafirlerini ağırlıyor.  Şehrin kalabalığına ve hayatın yoğun temposuna mola vermek isteyenler için müziğin ritmini lezzetli kokteylleri ile buluşturan Stella Restaurant,  nefes kesen manzarasıyla da fark yaratıyor.

Menüsünde dünya mutfağının yanı sıra geleneksel birçok lezzete de yer veren Stella Lounge & Bar, modern tasarımı, benzersiz ambiyansı ile haftanın yedi günü misafirlerini ağırlıyor. 

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.