Turizm ve etkinlik sektörünün devleri bu yıl da Antalya’da buluşacak

Turizm ve etkinlik sektörünün devleri bu yıl da Antalya’da buluşacak
HG Editör
Posted on Ağustos 22, 2022, 3:35 pm
6 mins

Turizm ve etkinlik sektörünün devleri 10. ACE of M.I.C.E. ile Antalya’da görkemli bir organizasyonla bir araya gelecek. Ulusal ve uluslararası 120’den fazla kurumsal firma; katılımcı otel, acenta, turizm ve etkinlik sektörü profesyoneli ile 3 gün boyunca 5 binin üzerinde B2B toplantı gerçekleştirecek. Antalya’nın MICE alanında marka değerine büyük katkı sağlayacak olan etkinlik, finalde ise global MICE sektörünün en büyük ödül töreni olan ACE of M.I.C.E. Awards ile sonlanacak.

Antalya, etkinlik ve turizm sektörünün en büyük organizasyonuna 10’uncu kez ev sahipliği yapacak. Türk Hava Yolları’nın ulaşım sponsorluğunda, TÜRSAB’ın stratejik partnerliğinde, Nirvana Cosmopolitan Hotel, Cosmos Theatre, Antalya Tanıtım Vakfı, Antalya Ticaret Odası, Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Profesyonel Otelciler Derneği’nin destekleriyle gerçekleyecek olan etkinlik sektörün ulusal ve uluslararası  markalarını bir araya getirecek.  

TURZM MEDYA GRUBU BAŞKANI VOLKAN ATAMAN

Bu yıl 30-31 Ekim 2022 tarihlerinde Nirvana Cosmopolitan Hotel’de gerçekleşecek olan Masters of Events by ACE of M.I.C.E. Awards kapsamında; incentive ve etkinlikler  düzenleyen ulusal ve uluslararası kurumsal şirketlerin satın alma heyetleri ile B2B network toplantılar ve interaktif kaynaşma programları ile yeniden bir araya gelecek. Katılımcı otel, acenta, turizm ve etkinlik sektörü profesyonellerinin ulusal ve uluslararası kurumsal şirketlerle 2 gün boyunca B2B toplantılar yapacağı etkinlikte yeni iş bağlantıları oluşurken, akşam düzenlenecek eğlence organizasyonlarında network bağlantıları kurulmaya devam edilecek.

SEKTÖR PROFESYONELLERİ ÖDÜLLENDİRİLECEK

Davetliler, 30 Ekim akşamı Nirvana Cosmopolitan Hotel’de gerçekleşecek MOE Party’de keyifli bir gece yaşayacak. 31 Ekim akşamı ise Cosmos Theatre’da kırmızı halı seremonisi ile başlayacak ve 270 derecelik video mapping şovlar ve gala yemeği ile devam edecek olan ACE of M.I.C.E. Awards Ödül Töreni gerçekleşecek. Sektörün merakla beklediği törende MICE (Meetings, Incentives, Conferences and Events) sektörünün en iyileri 23 ayrı kategoride sahiplerini bulacak.

ÖNEMLİ BİR DENEYİM YAŞATACAK

ACE of M.I.C.E. Fuarı ile 9 yıldır sektöre önemli katkılar sağladıklarını aktaran Ataman, Antalya’daki bu etkinlik ile bunu bir üst noktaya taşıyacaklarını vurguladı. Masters of Events by ACE of M.I.C.E. Awards 3 günlük programı ile katılımcılarına farklı bir deneyim sunacağını dile getiren Ataman; bunları şöyle özetledi: “Geçen sene 7-9 Kasım 2021 tarihlerinde Nest Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlik uzun süre konuşulmuştu. Dünyanın önde gelen markalarıyla toplantı, kongre ve etkinlik sektörünün temsilcileri Masters of Events by ACE of M.I.C.E. Awards organizasyonu kapsamında Antalya’da bir araya gelmiş, Antalya’nın ticari hacmine çok büyük katkı sağlayan organizasyonun sonunda da MICE alanında en başarılı marka ve projeler görkemli ödül töreniyle sahiplerini bulmuştu.”

“Bu seneki Masters of Events by ACE of M.I.C.E. Awards ile yine ulusal ve uluslararası çok önemli markaları ve çok değerli isimleri buluşturacağız. Bu büyük organizasyonla etkinlik sektörünün faaliyetlerinin sürdürülebilir büyümesine yön vermeyi, sektörde hizmet veren kurum ve kuruluşlarda daha mükemmele ulaşma arzusu yaratmayı, M.I.C.E. sektörünü ve sektörden hizmet alan kurumsal şirketleri ödül gecesi vasıtasıyla bir araya getirmeyi ve Türk kongre, toplantı ve etkinlik sektörünün bilinirliğini küresel ölçekte arttırmayı hedefliyoruz.”

DOLU DOLU BİR PROGRAM HAZIRLANDI

  • 30-31 Ekim 2022 tarihlerinde Nirvana Cosmopolitan Hotel’de gerçekleşecek etkinlik, sektörün yerli ve yabancı temsilcileri, 5 binden fazla B2B (Business to Business) toplantısı ve interaktif kaynaşma programları ile yeni iş birliği olanaklarına imkân tanıyacak.
  • Masters of Events ACE of M.I.C.E. Awards, alanının önde gelen markalarını ve profesyonellerini 30 Ekim akşamı Nirvana Cosmopolitan Hotel’de gerçekleşecek MOE Party’de ağırlayacak.
  • Ardından 31 Ekim akşamı da Cosmos Theatre’da kırmızı halı seremonisi, 270 derecelik video mapping şovlar ve gala yemeği ile devam edecek olan ACE of M.I.C.E. Awards, iş ile eğlenceyi bir arada sunacak.
  • Etkinliğin finalinde ise Masters of Events by ACE of M.I.C.E. Awards sahiplerini bulacak. Bu yıl 10’uncu kez verilecek olan ödüller, 23 ayrı kategoride alanının en iyilerine verilecek. 1 Eylül itibariyle başlayan ödül başvuruları 30 Ekim tarihine kadar devam edecek.
Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.