Başkan Firuz Bağlıkaya’nın yeniden TÜRSAB Başkanlığına aday olmasına Emin Çakmak itiraz etti:

Başkan Firuz Bağlıkaya’nın yeniden TÜRSAB Başkanlığına aday olmasına Emin Çakmak itiraz etti:
Hotel Gazetesi
Posted on Ağustos 30, 2022, 5:58 pm
2 mins

“TÜRSAB’IN SORUNLARINI BİR DÖNEM DEĞİL 10 DÖNEM KALSANIZ ÇÖZEMEZSİNİZ”

Aralık ayında 25’inci Olağan Genel Kurulu yapılacak Türkiye Seyahat Acentaları Birliği’nde, Başkanlık koltuğuna aday isimler bir bir ortaya çıkarken, 2 dönemdir TÜRSAB’ın başkanlığını yürüten Firuz Bağlıkaya da TÜRSAB TV’de yeniden başkanlığa aday olduğunu açıklayınca, turizm sektörü adeta ayağa kalktı.

2013, 2015 ve 2018’de yapılan genel kurullarda TÜRSAB başkanlığına adaylığını koyan Türkiye Sağlık Turizmini Geliştirme Konseyi Kurucu Başkanı Emin Çakmak, Bağlıkaya’nın yeniden aday olmasına çok sert bir açıklama ile karşı çıktı.

Emin Çakmak’ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:

“BEN SÖZÜMÜ TUTTUM, SEN DE TUT!”

Türkiye Sağlık Turizmini Geliştirme Konseyi Kurucu Başkanı Emin Çakmak

“Başkan yaşlanınca kendi söylediklerini unutmaya başladın galiba, hiçbir zaman 4+4 konusu gündeme gelmedi, verdiğin bir söz var, lütfen sözünü tut, aday olma. Benim de sana bir sözüm vardı geçen sefer ‘Siz aday olursanız ben aday olmayacağım’ diye, ben hem sözümü tuttum, hem genel kurulda konuşmamla destek verdim. Açık ve seçik olarak diyorum ki; lütfen aday olma, kurumun önüne set çekme, lütfen gençlerin önünü aç. Sen de git milletvekili ol, hatta bakan ol ki, bakanlıkta bekleyen yasamızı bir an evvel geçirelim, siz yeniden başkan olursanız, TÜRSAB 3 yıl daha bu yasanın güncellenmesini göremeyecek. Sayın başkan çok rica ediyorum, artık yeter! Sen de çok yoruldun ve çok mücadele ettin, bırakalım gençler bayrağı taşısın. Bizler de destek vermeye devam edelim. Konuşmanı baştan sona izledim, bu yaklaşım ve üslubunuzla TÜRSAB’ın sorunlarını bir dönem değil 10 dönem kalsanız, çözemezsiniz!”

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.