DİVAN GRUBU HOUSEKEEPING HAFTASINI KUTLADI

DİVAN GRUBU HOUSEKEEPING HAFTASINI KUTLADI
Hotel Gazetesi
Posted on Eylül 18, 2022, 5:49 am
2 mins

Grubun mükemmel misafir deneyimi anlayışına en büyük katkıyı sağlayan saha çalışanları, Uluslararası Temizlik ve Çevre Hizmetleri Haftası kapsamında Divan Grubu otellerinde düzenlenen ve tüm hafta boyunca süren etkinliklerde bir araya geldi.

Otelcilik, gurme ürünler ve yeme-içme sektörlerinde faaliyetlerini sürdüren Divan Grubu, misafir memnuniyetini ve başarılı öncü çalışmalarını tüm çalışanları ile birlikte sürdürüyor. Divan Grubu, dünya genelindeki tüm otellerde kutlanan ve Eylül ayının ikinci haftasını (11-17 Eylül) kapsayan International Housekeeping Haftası’nı kutladı. Türkiye’de ve yurt dışında bulunan toplam 17 oteli ile hizmet veren Divan grubu, tüm yönetici ve housekeeping çalışanlarıyla beraber otellerinde düzenlenen etkinliklerde bir araya geldi.

SAHA ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR 

International Housekeeping Haftası etkinliği kapsamında, Divan kültürü ve köklü mirasının en önemli temsilcileri olan saha çalışanları bir araya geldi. Tüm hafta devam eden ve son gün yapılan etkinliklerle, Divan otellerindeki en önemli operasyon departmanlarından biri olan Housekeeping departmanında görev alan çalışanların başarıları kutlandı. 

Divan İstanbul Otel’i başta olmak üzere yurt geneli ve yurt dışı otellerde; otel yöneticileri ve departman müdürleri tüm Housekeeping departman çalışanları ile beraber etkinliğin ilk gününden son gününe kadar birçok aktiviteyi beraber gerçekleştirme imkanı buldular. Otel yöneticileri, housekeeping çalışanları ile birlikte kahvaltı, piknik, beraber oda temizleme, tüm ekibe çiçek, tebrik kartı ve hediyeler takdim etti. Son gün yapılan parti ile Divan Grubu, International Housekeeping Haftasın’da misafirlerine mükemmel bir deneyim yaşatan saha çalışanlarına duyduğu memnuniyeti ve teşekkürü bir kez daha yineledi.

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.