Emre Sayılgan TGA’ya aday

Emre Sayılgan TGA’ya aday
Hotel Gazetesi
Posted on Eylül 20, 2022, 9:13 pm
3 mins

Emre Sayılgan, Turizm Geliştirme Ajansı Yönetim Kurulu üyeliği için Marmara Bölge Temsilciliğine aday oldu.

İstanbul Otelciler Odası Yönetim Kurulu Üyesi, Crowned Hotel ve Grand Hürriyet Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Emre Sayılgan, Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansının yeni döneminde yönetim kuruluna aday olduğunu duyurdu. Adaylığıyla ilgili yazılı açıklama yaptı.

SEGİLİ MESLEKTAŞLARIM

İstanbul Otelciler Odası Yönetim Kurulu Üyesi, Crowned Hotel ve
Grand Hürriyet Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Emre Sayılgan

Yeni bir vizyon, yeni bir heyecan ve sektöre yeni bir soluk olmak için aday oldum. Turizmci bir ailenin ferdi olarak hizmete adayım. Bu süreçte birçok tecrübe edindim, turizm sayesinde, ancak hepimizin şahit olduğu gibi  tıkanmalar ortaya çıktı. Birlikte bu tıkanıklığı aşabiliriz.


Medeniyetleri ve kıtaları bir birine bağlayan Tarih ve Turizmiyle ülkemizin göz bebeği olan güzel İstanbul’dan bütün Anadolu’ya yeniden ışık saçmalıyız. Tarih, doğa, yaz, kış ve kültürel değerlerimizle dünyada eşsiz bir turizm potansiyeline sahibiz ve bunu daha sizlerin desteğiyle daha ileriye taşıyacağız.


Bu sebeple, Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı olarak, Türkiye’nin uluslararası pazarda hedeflediği konumu kazanması için katkıda bulunmak ve daha iyi pekiştirmek adına çalışmalar düzenlemeyi planlamaktayız. Bu hizmetler sizlerin desteği sayesinde olacaktır. Bizlerin yanında desteğinizi esirgemeden kaldığınız sürece bende var gücümle çalışacağıma söz veriyorum. Siz değerli dostlarımızın da en doğru kararı vereceğinize eminim.


O zaman ne diyoruz, değişim olmadan gelişmek imkansızdır. Sektörümüzün sorunlarını çözmek ve daha ileriye gitmek için siz değerli dostlarımın teveccüh ve desteğiyle yeni dönemde Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı Yönetim Kurulu Üyesi ve Marmara Bölgesi Temsilci Adayı olduğumu açıklamaktayım. Bu onurlu yolculukta desteklerinizle yanımda olmanızı bütün meslektaşlarımdan önemle istirham ediyorum. Birlikte başlayalım, birlikte başarılım.
 
SEVGİ VE SAYGIYLA…
 
EMRE SAYILGAN

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.