İBB TURİZM MÜDÜRLÜĞÜNE HÜSEYİN GAZİ COŞAN GETİRİLDİ

İBB TURİZM MÜDÜRLÜĞÜNE HÜSEYİN GAZİ COŞAN GETİRİLDİ
Hotel Gazetesi
Posted on Eylül 23, 2022, 10:33 am
2 mins

2021 yılında İBB Turizm Platformu Genel Sekreteri olarak görevine başlayan Coşan, Yurt dışında çeşitli görevlerde bulunmuş, başarılarıyla çeşitli ödüller almış bir turizm bürokratı

Turizmin başarılı bürokratı, Hüseyin Gazi Coşan, İstanbul Büyükşehir belediyesi (İBB) Turizm Müdürlüğüne atandı. 2021 yılından bu yana İstanbul Turizm Platformu Genel Sekreteri (İTP) olarak görev yapan Coşan, daha önceki görevlerindeki başarısını burada da tekrarladı.

Berlin Kültür ve Turizm Ataşesi olarak görev yaptığı Almanya’da, 2010 yılında düzenlenen ITB Berlin Turizm Fuarı’na konuk olarak katılan Türkiye’yi başarıyla temsil eden Coşan, fuardaki çalışmalarıyla dikkat çekmiş, TÜROB tarafından kendisine Teşekkür Plaketi’ takdim edilmişti. Almanya’nın iki ayrı kentinde (Frankfurt ve Berlin) görev alan Coşan, 2008 yılında Frankfurt Kitap Fuarı’nda da başarılı bir organizasyona imza atmıştı.

Berlin Kültür ve Turizm Ataşesi görevinin ardından İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdür vekili olarak Türkiye’ye dönen Coşan, çeşitli görevlerin ardından 2021 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Turizm Platformu Genel Sekreteri olarak göreve başlamıştı.

Hüseyin Gazi Coşan kimdir?

1970 yılında Ankara’da doğdu. İlk ve ortaöğrenimini Almanya‘da tamamladıktan sonra lise öğrenimini 1989 yılında Ankara Anadolu Lisesi Almanca Bölümünden mezun olarak bitirdi. 1993 yılında Marmara Üniversitesi Almanca Öğretmenliği Bölümünü bitirerek aynı yıl Turizm Bakanlığında Enformasyon Memuru olarak memuriyet hayatına başladı. 2000 yılında Almanya Hannover’de düzenlenen Expo’da Türk Pavyonu Protokol Müdürü olarak görev aldı.

2000-2007 yılları arasında vekaleten, sırasıyla Taksim Turizm Danışma ve Sultanahmet Turizm Danışma Müdürlüklerinde Danışma ve Şube Müdürü olarak görev aldı.

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.