İTO 30. Komite’de SADETTİN SARAN ZAFERİ

İTO 30. Komite’de SADETTİN SARAN ZAFERİ
Hotel Gazetesi
Posted on Kasım 10, 2022, 1:21 pm
38 secs

İTO’daki 81 meslek komitesinin üyelerini ve bu komitelerden İTO Meclisi’nde görev alacak isimleri belirleyecek sandıklarda, oy kullanıldı. 30. Bilgi İşlem ve Medya komitesi sandıklarında Sadettin Saran kazandı.

İSTANBUL İŞ DÜNYASI SANDIK BAŞINA GİTTİ

Türkiye’nin en büyük odası olan İstanbul Ticaret Odası meslek komitesi ve meclis üyelerinin seçimi İstanbul Fuar Merkezi’nde 247 sandıkta gerçekleştirildi. Sabahın ilk saatlerinden itibaren İstanbul Fuar Merkezi 9, 10 ve 11’inci salonlarının girişinde oy kullanılmaya başlanıldı.

SARAN’IN ZAFERİ

30. Komite’deki (Bilgi, İletişim, Medya) seçimi, İTO’da Değişim Grubu’ndan Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran 233 oy farkla kazandı. Seçimi kazanmanın yaşandığı ilk anlarda sözlerini aldığımız SARAN “Bir fark yaratmaya çalışıyoruz, birşeyler yapmaya çalışıyoruz, inşallah bir faydamız olsun” dedi.

15 KASIM’DA BAŞKANLIK SEÇİMİ

İlk turda seçilen üyeler, 15 Kasım Salı günü İTO başkanını seçecek. Mazbatalarını alan Oda Meclis Üyeleri, İTO’nun gelecek 4 yılına yön verecek yönetim ve disiplin kurullarını ve TOBB delegelerini belirleyecek.

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.