Yeni bir tatil ve tur operatörü sektöre iddialı bir giriş yaptı 

Yeni bir tatil ve tur operatörü sektöre iddialı bir giriş yaptı 
HG Editör
Posted on Kasım 14, 2022, 10:55 am
5 mins

Turizm sektörü yeni bir turizm portalına kavuştu. Tatil Marketim, güvenilir ve kaliteli hizmet sunmayı prensip edinen, müşterilerinin ve de partnerlerinin memnuniyetine önem veren bir yapı olarak sağlıklı büyüme için kalıcı sürdürülebilir bir turizm portalı olmayı hedef edinmiş bir operatör olarak yola çıktı.

 

Tatil Marketim Genel Müdürü Erol Bekci, şirketinin diğerlerinden ayıran özellikleri ve hedeflerini Hotel Gazetesi’ne anlattı:

“Hedefimiz, bilinen ilk beş turizm operatörünün arasında olmaktır”

Erol Bey, bize biraz kendinizden bahseder misiniz? 

Dumlupınar Üniversitesi Turizm Fakültesi mezunuyum.

Tatil Marketim Genel Müdürü Erol Bekci

Turizmi sadece meslek görmekten ziyade yaşam şekli haline getirmiş bir profesyonelim.

Klasik seyahat acenteciliğinin yanında son 7 senedir Kıbrıs başta olmak üzere Türkiye’de 30’dan fazla ilde sorumluluğunu yürütmüş olduğum OTA deneyimim mevcut.

2022 yılı ekim ayı itibariyle tüm bilgi ve deneyimlerimi buluşturma noktasında, profesyonel yapılanmaya giden www.tatilmarketim.com Genel Müdür pozisyonuna başlamış bulunmaktayım.

Tatil Marketim’in ortaya çıkış nedeni nedir Erol Bey?

Tatil marketim pandemide ortaya çıkan bir platformdur. İnsanları doğrudan istedikleri bilgiye oturdukları yerden ulaştırmak için teknoloji ile uyumlu, kullanıcı dostu bir yazılımdır. Parayla satın alınamayacak ciddi Know-Howı ve dolu bir networkü olan deneyimli kişiler ve yapı ile kurulmuştur.

Tatil Marketim’in merkezi neresi ve işleyiş şekli B2b mi yoksa B2c mi, bu konularda biraz bilgi alabilir miyiz?

Tatil marketimin merkezi genelde her tur operatörünün yer aldığı gibi İstanbul. Head ofisimiz İstanbul Şişli’de bulunmakta. Hizmet şeklimize gelince; Turizm denince akla gelen, bu sektöre hizmet sunan ve hizmet alan herkesi bir araya getirmek ve herkesi mutlu etmeyi hedef edinerek yola çıktık. Seyahat acentelerini, otelleri, transfer hizmeti sunan şirketler gibi hepsini birleştirici olmak ve birlikte kalkınmak ve yol almak adına B2b ve B2c olarak hizmet şeklimizi belirledik. Yani bizden hizmet alan alt acentelerimizde olacağı gibi online Tatil Marketime girip tatilini alabilen misafirlerimizde olacak.

Tatil Marketim satış kapsamı iç pazar mı dış pazar mı yoksa global bir pazar ağına mı sahip?

Tatil Marketim sadece iç pazarda yer alan değil dış pazarda da yer alan zengin bir dataya sahip. Yani yurt içi şehir otelleri, tatil resort otelleri, kültür turları ve yurt dışı turlarının yanı sıra uçak bileti ve transfer hizmetlerini de sunan global bir pazara hakim. Ve bu Pazar yaptığımız ARGE çalışmaları ile gittikçe daha da çok büyümekte.

Tatil Marketim’in Türkiye pazarındaki hedefi nedir? 

Yola çıkarken dünya genelinde en iyi ciddi kuruluşlarla partnerlik yaparak ve tedarikçilerimizi belirleyerek yola çıktık. Olaya ülke olarak değil global bir bakış açısı ile bakarak yapımızı kurguladık. Dolayısıyla hedefimiz Türkiye olarak bakarsak bilinen ilk beş turizm operatörünün arasında olmaktır.

Son olarak Tatil Marketim ile ilgili bizlere neler söylemek istersiniz Erol Bey?

Tatil Marketim güvenilir ve kaliteli hizmet sunmayı prensip edinen, müşterilerinin ve de partnerlerinin memnuniyetine önem veren bir yapı olarak sağlıklı büyüme için kalıcı sürdürülebilir bir turizm portalı olmayı hedef edinmiş bir operatör olarak yola çıktı. Ülke turizmine de katkılı olmak için partnerlerimiz, tedarikçilerimiz ve müşterilerimiz ile uzun soluklu bir yol alacağımıza inanıyoruz.

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.