Türkiye’nin ve Dünyanın En Saygın Markaları Arasında

divan Türkiye’nin ve Dünyanın En Saygın Markaları Arasında
HG Editör
Posted on Kasım 17, 2022, 10:02 am
2 mins
DİVAN GRUBU

66 yıl önce temelleri atılan Divan Grubu; otelcilik, gurme ürünler ve yeme-içme sektörlerinde sadece Türkiye’de değil, aynı zamanda dünyada da en saygın markalar arasında yer alıyor. Divan Grubu, büyüme vizyonu doğrultusunda yaratıcı, yenilikçi, değişime liderlik eden, çevik ve hızlı bir çalışma temposuyla projelerini hayata geçiriyor.

OTEL, REZİDANS, PASTANE FIRIN, RESTORAN…

Divan Grubu, köklü mirası, hizmet ve kalite anlayışını, otel ve etkinlik alanları başta olmak üzere pek çok noktada misafirleriyle buluşturuyor. Divan Grubu, 17 otel, 2 rezidans, 19 pastane, 121 fırın, 19 restoran, 2 stadyum operasyonu, 3 ziyafet birimi ve Çekmeköy Taşdelen’de 15.000 m2 kapalı alana sahip çikolata, pasta, lokum ve unlu mamuller üretim fabrikasıyla faaliyetlerine aralıksız devam ediyor.

YEME İÇMEDE DÜNYADA DA LİDER

Türk otelciliğinde bir ekol olan Divan Grubu, gurme ürünler ve yeme-içme sektörlerinde de sadece Türkiye’de değil, aynı zamanda dünyada en saygın markalar arasında yer alarak büyüme vizyonu doğrultusunda yaratıcı, yenilikçi, değişime liderlik eden çalışmalarını sürdürüyor.

SEKTÖRDE HER ZAMAN İLKLERİ YAPTI

Değişime liderlik eden vizyonu ile çalışmalarına ve yatırımlarına devam eden Divan Grubu, son dönemde Divan Bodrum, Divan Kuruçeşme, Divan Brasserie Fuaye, Divan Ankara, Divan Pastaneleri Milta Marina ve Galataport şubeleri gibi pek çok yeni biriminin açılışını gerçekleştirdi.

EŞSİZ LEZZETLERİ TARİHLE BULUŞTURUYOR

Tüm yenilikleri ve çağdaş duruşu ile Divan, tatil ve iş seyahatleri ile misafirlerine ayrıcalıklı, konforlu ve keyifli bir deneyim sunmaya, deneyimli şeflerinin elinden özenle hazırlanan eşsiz lezzetleri, tarih ve sanatın ruhunu taşıyan etkinlik mekanları ve programları ile faaliyet gösterdiği sektörlerdeki konumunu daha da yukarı taşımaya devam ediyor.

https://hotelrunner.com/tr/ozellikler/otel-yonetim-sistemi?pk_campaign=hotel-gzt
Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.