TÜMBİKON’DAN KİTAP LANSMANI

TÜMBİKON’DAN KİTAP LANSMANI
HG Editör
Posted on Kasım 22, 2022, 4:12 am
2 mins

Tüm Bürokratlar ve İş İnsanları Konfederasyonu (TÜMBİKON) ve Tüm Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (TSTK) öncülüğünde, DOĞU AKDENİZ VE TÜRKİYE’NİN GÜNCEL JEOPOLİTİK VE TOPLUMSAL MESELELERİ VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ kitaplarının lansmanı Validebağ Kasrı’nda gerçekleşti.  

TÜMBİKON – TSTK iş birliğiyle Üsküdar Validebağ Kasrı’nda gerçekleşen, Araştırmacı – yazar Ercan Çitlioğlu ve Akademisyen Dr. Nazlı Kansu’nun kaleme aldığı “Doğu Akdeniz” ve Prof. Dr. Nilüfer Narlı’nın kaleme aldığı “Türkiye’nin Güncel Jeopolitik ve Toplumsal Meseleleri ve Çözüm Önerileri” adlı kitapların lansmanı yoğun ilgi gördü.

Etkinliğin moderatörlüğünü Milli Takımlar Eski Menajeri Can Çobanoğlu üstlendi. Kitap Lansmanında” açılış konuşmasını yapan TSTK – TÜMBİKON Genel Başkanı Cevdet Akay konuşmasında; “Uzun süren çalışmalarının ardından ortaya önemli bir eser çıkaran değerli hocalarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Hocalarımızın çalışmaları neticesinde akademik dünyaya çok özel bir hediye kazandırdıklarını; bilimsiz, bilgisiz bir dünyanın mümkün olamayacağını ifade etti. Akay ayrıca, ülkemizi yakından ilgilendiren Kıbrıs, Doğu Akdeniz başlıklarında açtıkları yeni ufuk için kendilerine minnettar olduklarını ve yapacakları yeni çalışmalarla ülkemizi bilimsel anlamda aydınlatmaya devam edeceklerini temenni etti. “

Türkiye’nin Güncel Jeopolitik ve Toplumsal Meseleleri ve Çözüm Önerileri” adlı kitabın tanıtımını ise Can Çobanoğlu yaptı.

Doğu Akdeniz kitabını kaleme alan Ercan  Çitlioğlu, konuşmasının ardından, katılımcılardan gelen soruları yanıtladı.

Kitap tanıtımının ardından Araştırmacı – yazar Ercan Çitlioğlu ve Nazlı Kansu’ya plaketlerini TSTK – TÜMBİKON Genel Başkanı Cevdet Akay ve TÜMBİKON Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Mahmut Ekşi birlikte takdim ettiler.

https://hotelrunner.com/tr/ozellikler/otel-yonetim-sistemi?pk_campaign=hotel-gzt
Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.