Bu oyunu kazanmak istiyorsan Jokerini kullan!

Bu oyunu kazanmak istiyorsan Jokerini kullan!
Hotel Gazetesi
Posted on Aralık 20, 2022, 9:46 am
2 mins

TURİZM İNGİLİZCESİNİ ezber bozan bir yaklaşımla Joker Metotla 4 kat daha hızlı öğrenebilir ve konuşabilirsiniz!

Zaman kazandırıyoruz!

Turizm sektöründe kullanılan belli kalıpları ve kelime yapılarını normalden 4 kat daha hızlı bir şekilde konuşturan yeni nesil metodumuzla sektördeki firma çalışanlarına zaman kazandırıyoruz.

Yüz yüze veya online

Bireysel katılıma açık olan sınıf içi programlarımız ve online programlarımızla Turizm sektöründeki çalışanlara konuşma odaklı mesleki İngilizce programları sunuyoruz.

Çalıştığın alana özel İngilizce

Turizm sektöründeki firmaların kendi bünyelerindeki çalışanlarına özel hazırladığımız eğitimlerde, müşterilerine sundukları ürün ve hizmetlere göre eğitim programımız ve eğitim içeriğimiz güncellenebilmektedir.

İlk dersten itibaren konuşmaya başla

Ezber bozan bu sistemde, basmakalıp dil bilgisi değil, konuşma refleksini geliştirmeye odaklı başarısı kanıtlanmış bir program uyguluyoruz.

Joker Metod ile öğrenci, öğretmen yönlendirmesi ve desteğinde ilk dersten itibaren konuşmaya başlar, konuşulanları rahatlıkla anlar ve her ders yeni kelime ve kalıpları cümle içinde kullanımları ile öğrenerek her geçen gün kendisini daha iyi ifade ederek akıcı konuşma yetisini kısa sürede kazanır.

Genel İngilizceden farklı!

Turizm İngilizcesi genel İngilizce kurslarından biraz farklıdır. Daha basit, daha doğrudan ve nettir ve çok sayıda özel kelime kalıpları vardır.

İstediğin yerde, dilediğin alanda!

Hızlı ve kolay bir şekilde Turizm İngilizcesi öğrenirken aynı zamanda bu dili bir bütün olarak anlamak istersen Joker English ile bunu başarabilirsin. Üstelik istediğin yerde, dilediğin anda!

jokerenglish.com

HG advertorial

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.