Jura Hotels Grubu, büyümeye devam ediyor

Jura Hotels Grubu, büyümeye devam ediyor
HG Editör
Posted on Aralık 26, 2022, 6:08 am
2 mins

Türkiye’nin önde gelen seyahat acentelerinden Ecc Tur’ un bir alt kuruluşu olan Jura Hotels Grubu, konaklama sektöründe emin adımlarla büyümeye devam ediyor.

Bodrum – Afyon – Adana ve Uludağ’dan sonra, Ilgaz bölgesinde bulunan Ferko Ilgaz Mountain Hotel & Resort de Jura Hotels Grubuna katıldı. Jura Hotel Ilgaz Mountain Resort ismi ile 12 ay boyunca hizmet verecek olan 261 oda kapasiteli bu tesis, Jura Hotels marka standartlarında yenilenmiş yeni yüzü ile 15 Aralık 2022 tarihinden itibaren misafirlerine hizmet vermeye başlayacak. 

OTEL YATIRIMLARINA DEVAM

ECC TUR KURUCU ORTAĞI
ERCAN GÜNDOĞDU

Türkiye’nin her bölgesinde misafirlerine çok çeşitli ve avantajlı tatil fırsatları sunan Ecc Tur, Jura Hotels markası ile konaklama sektöründe hizmet ağını, Akdeniz’den Karadeniz’e, Ege’den Kıbrıs’a kadar genişletmesiyle dikkatleri üzerine çekiyor. 

Ecc Tur’un kurucu ortaklarından Ercan Gündoğdu; turizm sektörü ile birlikte şirketleri açısından da 2022 sezonunun beklentilerinin üzerinde gerçekleştiğini söyledi. Pandemi sonrası sektörün hızla toparlandığını ve 2023 yılının da umut verici olduğunu belirten Gündoğdu, Jura Hotels grubu olarak da, son olarak Ilgaz’da bulunan Ferko Ilgaz Otel’i 5 yıl süre ile bünyelerine kattıklarını, özellikle Ege bölgesinde yeni otel yatırımlarına devam etmeyi planladıklarını sözlerine ekledi.

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.