OLDCİTY DEPREMZEDELERE KUCAK AÇTI

OLDCİTY DEPREMZEDELERE KUCAK AÇTI
Hotel Gazetesi
Posted on Şubat 08, 2023, 11:03 pm
3 mins
Old City Otelciler Platformu Başkanı Tarkan Akyüz

Sosyal Sorumluluk projelerine katkısıyla adından söz ettiren Old City, Kahramanmaraş depreminde de üzerine düşen görevi yerine getiriyor.

Türkiye, ülkemizi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli büyük depremde zarar gören vatandaşların yaralarını sarmak için seferber oldu. Bütün sektörler yardım için imkanlarını ortaya koyarken, Turizm Sektörü STK’ları da üstüne düşen görevi yapmak için harekete geçti. Sosyal sorumluluk projelerine destekleriyle dikkat çeken Old City Otelciler Platformu da toplam 10 ili etkileyen büyük depremden etkilenenlerin yardımına koştu.

OLD CİTY İSTANBUL OTELLERİNİN KAPILARI AÇIK

Old City Otelciler Platformu, 400’ü aşkın üye otellerinde, depremde evsiz kalan aileleri 10 gün boyunca misafir etme kararı aldı. Old City Otelciler Platformu Başkanı Tarkan Akyüz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Depremden etkilenen, evsiz kalan aileleri, eşleri ve çocukları ile birlikte en az 10 gün tam pansiyon İstanbul otellerinde konaklamalarını karşılama kararı aldık. Diğer yapılabilecek yardımlar konusunda da çalışmalarımız sürüyor.”

AHBAP DERNEĞİ’NE DESTEK

Old City Yönetim Kurulu, yaptığı toplantıda ayrıca depremde organize çalışmalarıyla ön plana çıkan Haluk Levent’in önderliğindeki Ahbap Derneği’ne destek olma kararı aldı. Tarkan Akyüz, bu konuda ise şu açıklamayı yaptı: “Deprem bölgesine nasıl yardım yapmalıyız diye düşünerek yönetim olarak yaptığımız görüşmeler neticesinde bütün Türkiye’den gıda ve giyecek yardımının yapıldığını, ayrıca herkesin bireysel olarak elinden geleni yaptığını bilerek farklı bir şey yapmak istedik. Bunun için Ahbap Derneği’nin başlattığı konteyner alımına destek olmaya karar verdik. Tüm üyelerimize bu kampanyaya destek olmaları için çağrımızı yaptık. En kısa zamanda sonuç almayı bekliyoruz.”

Old City otellerinin bu konudaki katılımları Oldcity hesabında toplanacak ve Ahbap Derneği’nin hesabına aktarılacak.

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.