HAMPTON BY HİLTON İSTANBUL OLD CİTY
HİZMETE AÇILDI

HAMPTON BY HİLTON İSTANBUL OLD CİTY HİZMETE AÇILDI
Hotel Gazetesi
Posted on Şubat 21, 2023, 11:38 pm
4 mins

Tarihi yarımadanın merkezinde, Yusufpaşa’da hizmete giren otel, aynı zamanda İstanbul’un toplu ulaşım ağının da ortasında ve bu nedenle her yere yakın. 

Otelin müdürü Kemal Karataş, Hampton by Hilton Istanbul Old City hakkında bilgi verdi.

Tarihi Yarımadanın kalbinde, tüm tarihi ve turistik noktalara yürüme mesafesinde uluslararası bir marka otel hizmete girdi. Hampton by Hilton Istanbul Old City, Yusufpaşa tramvay istasyonu ve Aksaray metro istasyonu arasında ulaşım kolaylığı ile İstanbul’a gezmek veya iş seyahati için gelen konuklarını bekliyor.

Hampton by Hilton İstanbul Oldcity, uzun yıllar sektörde yer alan Şanlıdurmaz Turizm ve Otelcilik ticari unvanı ile Old City bölgesinde 4 otel ve yeni açılacak üst marka otellerle Türk turizmine hizmet veren grubun hizmet zincirine yeni bir halka olarak eklendi.

Otelin müdürü Kemal Karataş, grup bünyesinde paydaş oldukları Grand Durmaz Hotel Aksaray, Edition Grandbazaar, Wox Hotel Şehzadebaşı ve ayrıca yakın zaman içerisinde Hilton Grubunun üst markalarından biri olan TAPESTRY ile Sultanahmet Meydanı bitişiğinde hizmete gireceklerini söyledi.

OLD CİTY’NİN MERKEZİNDE

Kemal Karataş, Old City bölgesinde yer alan, Hampton by Hilton İstanbul Old City’nin lokasyon, mutfak, konaklama, teknik altyapı ve misafirlerine sunduğu olanaklar hakkında şu bilgileri verdi: “Yeni jenerasyon hizmet veren Hampton by Hilton, tüm dünya mutfağını sunmaktadır. Lokasyon olarak İstanbul’un merkezi olan Aksaray-Laleli-Beyazıt-Yenikapı aksına yakın konumlanan ve Yusufpaşa tramway istasyonu bitişiğinde yer alan, son teknoloji ile donatılmış odaları ile 24 saat hizmet veren fitness salonuyla hizmete açıldı.”

HİZMETTE HİLTON KALİTESİ

Karataş Hampton by Hilton Oldcity’nin misafir profilini hakkında ise “Avrupa-Amerika pazarına odaklı olarak çalışmaktayız. Bölge itibariyle leisure ağırlıklı olsa da, ürünün satış yelpazesinde süreklilik arz eden, şirket konaklamaları mevcut. Alışılagelmiş bir Hampton’dan çok daha üst seviyede dizayn edilmiş olan Hampton by Hilton Oldcity, upscale misafirleri ağırlamaya devam etmekte” açıklamasını yaptı.

YENİ NESİL YÖNETİM ANLAYIŞI

Genç yaşında büyük markalarda, önemli hotellerde görevler alan Kemal Karataş, kendisini ve  Hampton by Hilton İstanbul Old City’nin yönetim ekibini ise şöyle anlattı: “Üniversite dönemine kadar, çeşitli sektörlerle birlikte baba mesleği olan turizm sektöründe çalışmaya başladıktan sonra hedefler belirleyerek kısa orta ve uzun vadeli süreçlerde gelişime açık, planlı, işine saygılı ve ilgili bir şekilde kendimi geliştirme-yetiştirme merakımla turizm sektörüne devam ettim. Acentecilikle başlayan serüven şu an, uluslararası markalarla üst düzey yöneticilik kademesinde devam ediyor. Delta Hotels by Marriott Kağıthane Otelinin açılış öncesi ve sonrası tüm süreçlerinin tamamlanmasından sonra Hampton By Hilton Oldcity‘yi sektöre hazırlayarak güzel bir başlangıç yaptık.

Hampton by Hilton Oldcity yönetim kadromuz işinde uzman ve gelişmeye açık, dinamik, arkadaşlarımızdan oluşmakta. Yeni nesil yönetim anlayışı ile hızlı adımlarla ilerliyoruz.”

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.