OLD CITY’DEN İMAMOĞLU’NA TEŞEKKÜR

OLD CITY’DEN İMAMOĞLU’NA TEŞEKKÜR
Hotel Gazetesi
Posted on Şubat 21, 2023, 9:27 pm
2 mins

Depremzedeleri otellerinde misafir eden Old City Otelciler Platformu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na, otellerinde kalan depremzedelere yardımlarından dolayı bir teşekkür mesajı yayınladı.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilimizde büyük yıkımlara ve can kaybına neden olan depremin yaralarını sarmak için tüm Türkiye seferber oldu. Federasyonlardan, kulüplere, STK’lardan holdinglere, tüm özel teşebbüs ve devlet kurumlarına herkes üstüne düşen görevi yerine getirmeye çalışırken, bu konuda Old City Otelciler Platformu ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi, fark yaratan kurumlar arasında yerini aldı.

DEPREMZELEDERE KAPILARINI AÇTI

Depremin ürkütücü boyutları gün yüzüne çıkmaya başladığında hemen harekete geçen Old City Otelciler Platformu, yaptığı bir duyuruyla, deprem nedeniyle bölgeyi terk ederek İstanbul’a gelen depremzede ailelerine, platform üyesi 400’ün üzerindeki otelin kapılarını açmıştı. Üye otellere kontenjanlarına göre yerleştirilen depremzede ailelerin, konaklama ve beslenme dışındaki diğer ihtiyaçları için ise İstanbul Büyükşehir Belediyesi devreye girerek, örnek uygulamaya imza attılar. Depremzedeler İBB’nin Yenikapı’daki çadırına giderek, ihtiyaçların listesini ve kaldıkları otelin adresini veriyor. İBB, listede bulunan giyecek malzemelerini, ailede kaç kişi varsa, adet sınırlaması koymaksızın kolilere yerleştirip, verilen adrese teslim ediyor.

AKYÜZ: BİR GÜN SONRA RESEPSİYONDA

Old City Otelciler Platformu Başkanı Tarkan Akyüz,

Old City Otelciler Platformu Başkanı Tarkan Akyüz, uygulamanın düzenli bir şekilde işlemesi ve ihtiyaç sahiplerinin memnun edilmesinden dolayı, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na teşekkür etti. Hotel Gazetesi aracılığıyla Başkan başkan İmamoğlu’na seslenen Akyüz, şunları söyledi: “Otellerimiz Grand Ant’ta konaklayan depremzedeler, İBB’nin Yenikapı’da bulunan çadırına gittiler, kıyafet ve temel ihtiyaçlarını yazdırdılar. Ertesi gün bütün ihtiyaçları, kolilenmiş halde otelimize geldi. Yardımlarından dolayı İBB ve Sayın İmamoğlu’na çok teşekkür ederiz.”

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.