EXTRANETWORK BERLİN’DE TÜRKİYE’Yİ TEMSİL ETTİ

EXTRANETWORK BERLİN’DE TÜRKİYE’Yİ TEMSİL ETTİ
Hotel Gazetesi
Posted on Mart 16, 2023, 7:27 am
2 mins

BestStartup.eu tarafından Berlin Merkezli 50 Turizm Girişimi ve 40 Otel Girişimi’nden biri seçilen yerli marka, yükselişini sürdürüyor.

Konaklama sektörüne, oda karşılaştırmadan ödeme aşamasına kadar kusursuz bir deneyim sunan rezervasyon motoru ile 2022 yılında konaklama tesislerinin iptal oranlarını %70 düşüren Extranetwork, Türkiye’deki başarılı çıkışının ardından bu yıl Gürcistan pazarına açılarak büyümeye devam ediyor.

6 Mart’ta Kayak.com ve ENNEA Capital’in sponsorluğunda düzenlenen Fundraising MasterClass’a davet edilen Extranetwork, dünyanın dört bir yanından gelen 17 başarılı turizm girişimi ile birlikte burada sahne aldı. Başarılı girişimciler, turizm dünyasının önemli isimlerinden oluşan profesyonel bir jüri ekibi ve saygın yatırımcıların katıldığı gecede, turizm sektörünün geleceğini şekillendirecek teknolojiler üzerine konuşuldu.

BERLİN MERKEZLİ, ÖDÜLLÜ BİR TÜRK GİRİŞİMİ

Otellerin dijital dünyaya entegrasyonunu ve online rezervasyon almalarını kolaylaştıran teknolojik çözümler üreten yazılım şirketi Extranetwork, kısa sürede dikkatleri üzerine çeken Almanya merkezli bir Türk girişimi. Kısa sürede global markalarla yarışmaya başlayan yerli girişim, 2022 yılında BestStartup.eu tarafından hazırlanan Berlin Merkezli 50 Turizm Girişimi ve 40 Otel Girişimi’nden biri seçilmişti.

Seyahat teknolojilerine odaklanan ve Münih, Berlin, Londra, Paris, Zürih ve Bükreş’teki ofisleriyle Avrupa’nın lider yatırım ve danışmanlık şirketleri arasında yer alan ENNEA Capital Partners ise; deneyimli kadrosu ile partnerlerine kurumsal strateji, ürün stratejisi, marka pazarlaması, yasal süreçler ve iş planlama alanlarında danışmanlık veriyor.

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.