ALİ İMDAT UÇAR’DAN DUYGUSAL VEDA

ALİ İMDAT UÇAR’DAN DUYGUSAL VEDA
Hotel Gazetesi
Posted on Mart 20, 2023, 10:27 am
2 mins

29 yıldır Turizm Sektörüne aynı şirket çatısı altında hizmet eden duayen turizmci, bir mektupla Erseven Ailesine ve Ramada by Wyndham İstanbul’a veda etti

35 yıl önce öğretmen olarak başladığı çalışma hayatını, 29 yıldır turizmci olarak sürdüren duayen turizmci Ali İmdat Uçar, Erseven Ailesine veda etti. Patronu Doğan Erseven’e duygusal bir veda mektubu yazan ve bu mektubu sosyal medya hesabından paylaşan deneyimli Turizmci, bunca yıllık birlikteliğin dostça ve arkadaşça olduğunun altını çizdi. Ali İmdat Uçar’ın Ramada by Wyndham İstanbul Taksim çalışanlarına ve patronu Doğan Erseven’e yazdığı duygusal veda mektubu şöyle:

35 yıldır çalışmakta olduğum değerli Erseven Ailesi’ne veda vakti geldi.

Çok kıymetli patronum, önce beni öğretmenlik mesleğimden istifa ettirdi. Sonrasında da evimizden, ailemizden daha fazla zamanı birlikte geçirdik.

Arkadaşça ve dostça…

Nitelikli, kaliteli, seviyeli ve saygın bir 35 yılı birlikte yaşadığımız kardeşim Doğan Erseven; önemlisiniz, özelsiniz.

Ve de, sektörümüzdeki tüm çalışma arkadaşlarım, dost ve paydaşlarımıza “Her Şey İçin Teşekkürler”

Hoşça kalın…

SEKTÖRDEN KOPMAYACAK!

29 yıldır Turizm sektörüne aynı şirket çatısı altında hizmet eden Ali İmdat Uçar, 2000/2012 yılları arasında Türkiye Otelciler Birliği Yönetim Kurulu üyeliği yaptı. Halen İBB Turizm Atölyesi çalışma grubunda yer alan, TÜROB Temsilcisi olarak MYK’nın meslek standartları ve seviye belirlenmesi çalışmalarında uzun yıllar hizmet veren, TÜROB adına Milli Eğitim Şurası (Mesleki ve Teknik Eğitim), VIII. Beş yıllık kalkınma plan hazırlıklarında alt komisyonda görev alan Ali İmdat Uçar’ın bu ayrılıkla turizm camiasından uzaklaşmayıp, sektöre hizmete devam edeceği belirtildi.

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.