Er Yatırım bünyesinde yer alan Four Points by Sheraton İzmir ekibi,gelecek nesillere daha iyi bir dünya bırakmak adına, 5. yılına özel oluşturduğu hatıra ormanını ziyaret etti. 

Dünyanın en büyük uluslararası otel zinciri Marriott’un markalarından biri olan Four Points by Sheraton İzmir çalışanları, 21-26 Mart Orman Haftası özelinde bir araya gelerek, Ege Orman Vakfı iş birliğiyle kurulan 10 bin fidanlık hatıra ormanını ziyaret etti. 

‘’YATIRIMLARIMIZI YAPARKEN DOĞAYI KORUMAYI ÖN PLANDA TUTUYORUZ’’

Er Yatırım olarak, sürdürülebilir çalışmalar yapan bir yatırım grubu olduklarını söyleyen Er Yatırım Genel Müdürü Ferzan Çelikkanat, sözlerine şöyle devam etti: “Bu yatırımları yaparken doğayı korumayı ön planda tutuyoruz. Şehir içinde, çevreyle uyumlu, sürdürülebilir binalar üretmeye odaklı çalışıyoruz. Otellerimiz başta olmak üzere, faaliyette olan şirketimizle güzel işlere imza atıyoruz. Yatırımlarımızı çevreye duyarlı, dost ve sürdürülebilir malzemelerden oluşan, sürdürülebilir bir iş anlayışıyla hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Bağlı bulunduğumuz Marriot Grubu’nun da, bu konuda çok kapsamlı çalışmaları var. Biz de, bu çalışmalar doğrultusunda ilerliyoruz. Son 5 yıldır, dünya genelinde karbon ayak izi ve karbon salımı konusunda kanun ve yönetmelikler hayata geçti. Bu tarz uygulamaları hayata geçirmek ve destek olmak adına, yatırımcılara ve tesislere de büyük görevler düşüyor.”

DCIM\100MEDIA\DJI_0001.JPG

Gelecek dönemde de, sürdürülebilirlik alanında hayata geçirebilecekleri her türlü projeye açık olduklarının altını çizen Çelikkanat, “Sürdürülebilirlik ve iklim krizi ile mücadele etmek, artık bir tercihten öte zorunluluk haline gelmiş durumda. Biz de, bu konuda elimizden gelen desteği vermeye, daha güzel bir dünya yaratmak adına çalışmaya hazırız. Bu alanda, düzenlediğimiz yelken yarışlarıyla da ilintili olarak, mavi sularda sürdürülebilirlik için çalışmalar yürütüyoruz. Sürdürülebilirlik alanında denizi seçme nedenimiz; çevre ile ilgili mesajları deniz üzerinde verme isteğimiz” açıklamasında bulundu. 

Four Points By Sheraton İzmir hakkında

Eylül 2017 yılında misafirlerine kapılarını açan İzmir’in ticaret merkezi Bayraklı’da konumlanmış, yüksek teknoloji ve konfora sahip Four Points by Sheraton İzmir, bir iş seyahatinde ihtiyaç duyulan her türlü beklentiye yanıt verecek şekilde tasarlanmış, kusursuz bir iş otelidir. Er Yatırım’ın Mistral Tower Projesi içinde yer alan otel her biri balkonlu 110 oda, 10. katta, gün ışığı alan, özel balkonlu 5 toplantı salonu, restoran ve bar olmak üzere, 8 bin metrekare alana sahiptir. Otel Adnan Menderes Havalimanına yarım saat, metro istasyonuna 5 dakikalık mesafededir. Gurme bir alışveriş merkezi, rezidanslar ve ofisler ile ihtiyaç duyulabilecek her detayın düşünülerek tasarlandığı bir komplekste yer alan Four Points by Sheraton İzmir, misafirlerine dört dörtlük bir iş oteli olma hedefiyle hizmet veriyor. 

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.