NG AFYON SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM SERTİFİKASINA KAVUŞTU

NG AFYON SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM SERTİFİKASINA KAVUŞTU
Hotel Gazetesi
Posted on Mart 24, 2023, 11:09 am
2 mins

Yönetim Kurulu Başkanı Gür: “İş sağlığından çevre yönetim sistemine, tüm alanlardaki çalışmalarımızın küresel bir referans çerçevesinde kabul görmesinden dolayı çok mutlu ve gururluyuz.” 

NG Hotels grubu bünyesinde bulunan NG AFYON, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile GSTC arasında yapılan anlaşmaya göre 2030’a dek tamamlanması gereken kriterleri yerine getirerek Küresel Sürdürülebilir Turizm Konseyi (GSTC) tarafından verilen Sürdürülebilir Turizm Sertifikasını aldı. Kalite odaklı hizmet anlayışı ve gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakma konularındaki özenli çalışmalarıyla konuklarını ağırlayan NG Hotels, NG Phaselis Bay Lifestyle Resort, NG Sapanca ve NG Enjoy’un ardından NG AFYON da bu küresel referans belgesine kavuştu. 

HEDİYE GÜRAL GÜR: “ÇOK MUTLU VE GURURLUYUZ”

NG Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, NG AFYON’un Küresel Sürdürülebilir Turizm Konseyi (GSTC) tarafından verilen Sürdürülebilir Turizm Sertifikasını almasına ilişkin olarak şunları söyledi: “NG Phaselis Bay Lifestyle Resort, NG Sapanca ve NG Enjoy’un ardından NG AFYON için de Sürdürülebilir Turizm Sertifikamızı aldık. Otellerimizde sürdürülebilirliği bütüncül olarak ele alıyoruz. İş sağlığından çevre yönetim sistemine, doğal ve kültürel mirasın korunmasına kadar tüm alanlardaki çalışmalarımızın küresel bir referans çerçevesinde kabul görmesinden dolayı çok mutlu ve gururluyuz.” 

NG Afyon

KRİTERLERİ 7 YIL ERKEN TAMAMLADI

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile GSTC arasında yapılan anlaşmaya göre 2030’a dek tamamlanması gereken kriterleri yerine getiren NG AFYON, turizm sektörünün istenilen şekilde gelişmesi için sürdürülebilir kalkınma ilkelerini benimseyerek faaliyetlerini sürdürüyor. 

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.