DUYARLI TURİZMCİLER DEPREM İÇİN BİR ARAYA GELDİ

ALİYE ÜÇBAŞ
Posted on Nisan 05, 2023, 5:23 pm
38 secs

Turizm Geliştirme ve Dayanışma Platformu, 6 Şubat tarihinde ülkemizde meydana gelen ve 11 ili etkilen Kahramanmaraş depreminin yaralarını sarmak için bir araya geldi.

Pereme Teknesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen dayanışma gecesinde, elde edilen tüm gelirler depremzedeler için kullanılacak.

Etkinliği organize eden Turizm Geliştirme ve Dayanışma Platformu üyeleri, dayanışma gecesine katılan ve destek veren tüm turizmcilere teşekkürlerini iletti. Dayanışmanın önemine vurgu yapan platform üyeleri, deprem bölgelerindeki ihtiyaçların devam ettiğini ellerinden gelen tüm imkanlar ile deprem bölgeleriyle dayanışma içerisinde olacaklarının altını çizdi. 

Gerekli olan ihtiyaçların gönüllü ekipler ile araştırılacağını, yardımın ihtiyaç sahiplerine doğrudan iletileceğini vurgulayan duyarlı turizmciler deprem bölgelerine giderek hem yardımları ulaştıracaklar hem de bölgenin ihtiyaçlarını tespit edecekler. 

Hotel Gazetesi olarak Basın sponsoru olduğumuz Turizm Geliştirme ve Dayanışma Platformu’nu bu anlamlı dayanışma hareketi için tebrik ediyor, dayanışmanın gücüyle bu zor günleri atlatacağımızı temenni ediyoruz. 

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.