TURİZM KONSEYİ’NDEN TURİZM DÜNYASINA ÇAĞRI!

TURİZM KONSEYİ’NDEN TURİZM DÜNYASINA ÇAĞRI!
Hotel Gazetesi
Posted on Nisan 07, 2023, 1:24 am
54 secs

Sektörün profesyonelleri ve akademisyenleri tarafından 31 Ocak’ta kurulan Turizm Konseyi, 12 Nisan 2023’te açılacak EMITT’in ilk gününde düzenleyeceği basın toplantısı ile kendini anlatacak. 

Turizm sektörünün farklı alanlarında görev yapan turizmciler, Türkiye turizmine daha fazla katkı sunmak amacıyla, 31 Ocak 2023 tarihinde Turizm Konseyi’ni hayata geçirmişti.
S
ektörün ihtiyaç ve beklentilerine yönelik konularda katkı sağlamak üzere ulusal ve uluslararası düzeyde etkili faaliyetlerde bulunmak, ülkemiz açısından  stratejik önceliğe sahip olan sektörün temel amaçlarına etkili çözümler üretmek amacıyla kurulan Turizm Konseyi, Türkiye turizmine yeni bir soluk getirecek.
Turizm Konseyi, kuruluş amacı, vizyon ve geleceğe yönelik hedeflerini paylaşmak amacıyla EMITT Fuarının kapılarını açacağı 12 Nisan 2023’te bir  Basın Toplantısı düzenleyecek.
Konseyden yapılan açıklamada, turizm dünyasının buluşacağı bu özel günde düzenlenecek basın toplantısına basın mensuplarının yanı sıra turizm profesyonelleri, yöneticileri ve fuar ziyaretçilerinin de davetli olduğu belirtildi.

Turizm Konseyi’nin kuruluş amaç ve hedeflerinin turizm dünyası ile paylaşılacağı basın toplantısının programı şöyle:
Yer: TÜYAP Fuar Merkezi – İstanbul
Salon 2 – Konferans Sahnesi
Tarih: 12 Nisan 2023
Saat: 16:10

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.