GLORIA ÖZALTIN CHAMPIONSHIP 2023, GOLF SEVERLERİ BİR ARAYA GETİRDİ

ALİYE ÜÇBAŞ
Posted on Nisan 10, 2023, 3:15 pm
6 mins

Gloria Özaltın Championship 2023, Gloria Hotels & Resorts bünyesindeki Türkiye’nin tek 45 delikli golf sahası ve Trackman Range uygulamasına sahip Gloria Golf Club sahalarında 1-8 Nisan tarihlerinde gerçekleşti. İş ve cemiyet hayatının tanınan isimlerinin de katılımıyla gerçekleşen turnuva golf severlerden yoğun ilgi gördü.

Golf severlerin heyecanla beklediği Gloria Özaltın Championship golf turnuvası 1-8 Nisan tarihlerinde Gloria Hotels & Resorts bünyesinde yer alan Gloria Golf Club sahalarında gerçekleşti. Almanya, İngiltere, Bulgaristan, İtalya, İsveç, İsviçre, Rusya, Ukrayna ve Türkiye olmak üzere 9 ülkeden toplam 147 sporcunun şampiyonluk için mücadele ettiği şampiyona, “Öznur Özdemir Özaltın Memorial Trophy”, “Nurettin Özaltın Memorial Trophy”, “Sebahat Özaltın Ladies Tournament” ve “Nuri Özaltın Memorial Men Individual Tournament” olmak üzere dört farklı turnuvaya ev sahipliği yaptı. 

Gala gecesinin kapanış konuşmasını yapan Özaltın Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yunus Özdemir: “Ailemiz ve Gloria markamızın değerlerini temsil eden ve bizim için büyük bir anlam taşıyan bu etkinliğin ev sahibi olmaktan çok mutluyuz. Bir hafta boyunca keyifli, eğlenceli ve mücadele dolu bir turnuva dizisine sizlerle birlikte tanıklık ettik. Organizasyon boyunca yaşadığınız Gloria deneyiminden keyif aldığınızı umuyor, evlerinize mutlu hatıralarla dönmenizi temenni ediyorum” diyerek tüm katılımcılara teşekkür etti.

GLORİA ÖZALTIN CHAMPİONSHİP 2023 ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

Heyecan dolu turnuvaya Beyhan Benardete, Neriman Erim, Cengiz Şahin, Didem Aras, Merve Müftüoğlu ve Selim Gülmen gibi iş ve cemiyet hayatından ünlü isimler katılım gösterdi. Gloria Özaltın Championship 2023’ün kazananlarına ödülleri ise görkemli gala gecesinde Sebahat Özaltın,Yunus Özdemir,Elif Özdemir, Zeynep Özdemir,İrem Özaltın ve Melis Özaltın tarafından takdim edildi.

Nursel Çökelek “Nurettin Özaltın Memorial Trophy” kupasının kazananı olurken, Cengiz Şahin ise “Nuri Özaltın Memorial Trophy” kupasının kazananı oldu.

Başarılı golfçü Danielle Daniy ise gecede “Sebahat Özaltın Ladies Tournament” ve “Öznur Özdemir Özaltın Memorial Trophy” turnuvalarında gösterdiği performans ile her iki kupanın da sahibi oldu.

Gloria Hotels & Resorts Hakkında: 

İnşaat alanında kazandığı başarılarla yetinmeyen Özaltın Holding, Gloria Hotels & Resorts markası altında yer alan; Gloria Serenity Resort, Gloria Golf Resort, Gloria Verde Resort ve Gloria Sports Arena, Antalya Belek’te 2.122.000 metrekarelik alan içerisinde yaklaşık 2.000 çalışanıyla turizm sektöründe hizmet vermektedir. Özaltın Turizm Grubu, global ölçekte birçok farklı kategoride prestijli ödüle sahip 3 adet 5 yıldızlı oteli, toplamda 45 delikli üç adet golf sahası, spor kompleksi ve kongre merkezi ile ülkemizin ayrıcalıklı turizm gruplarının öncü markaları arasında yer almaktadır. Golf sporunun ülkemizdeki temsilcisi konumunda yer alan ve ünlü Fransız mimar Michel Gayon tarafından tasarlanan Gloria Golf Club, iki adet 18 delikli şampiyona sahası ve bir adet 9 delikli akademi sahasıyla bölgenin ve Türkiye’nin 45 deliğe sahip tek, Avrupa’nın ise ikinci büyüklükteki golf sahasıdır. Özaltın Holding’in ilk turizm yatırımı olan Gloria Golf Resort, 1997 yılında 190.000 m² alana kurularak 176’sı süit ve 46’sı villa olmak üzere 515 oda kapasitesiyle beş yıldızlı otel segmentinde hizmet vermektedir. 68.000 m²’lik alanda 124’ü süit, 21’i villadan oluşan toplam 293 oda kapasitesiyle 2001 yılında açılan Gloria Verde Resort, 2007 yılında 205.000 m² alan içerisinde 16’sı süit, 97’si villa olmak üzere toplam 367 oda kapasitesiyle hizmete giren Gloria Serenity Resort Özaltın Holding’in turizm alanında yaptığı diğer yatırımlardır. 2015 yılında faaliyete geçen Gloria Sports Arena ise, spor için oldukça elverişli bir iklime sahip Antalya-Belek’te, doğal güzelliklerle çevrili 105.000 m²  alanda, 50’den fazla spor branşına yönelik açık hava, kapalı alan ve su sporları tesisleri, son teknoloji ile donatılmış Sporcu Sağlığı ve Performans Merkezi ve 100 odalı oteli ile üst seviyedeki elit sporculara, çeşitli spor disiplinlerinden takımlara ve kulüplere hizmet veren Avrupa’nın ve Türkiye’nin en büyük ve en kapsamlı spor tesisidir.

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.