TRAVELSHOP TURKEY’DEN DUBAİ ÇIKARMASI

TRAVELSHOP TURKEY’DEN DUBAİ ÇIKARMASI
ALİYE ÜÇBAŞ
Posted on Nisan 27, 2023, 1:05 pm
2 mins

50’den fazla ülkeden 200’e yakın tur operatörü ile B2B Workshop ve Gala Yemeği organize ediyor. Kalender: “Amacımız Dubai ATM Fuarına gelen seçkin Tur operatörlerini davet ederek, ülke turizmimizi 81 ilde 12 aya yaymak.”

Daha önceleri ülkemizde birçok farklı turizm kategorisinde B2B Workshop düzenleyen ve birçok önemli fuarın altyapısına imza atan Travelshop Turkey, şimdi yeni projesi TravelShop Booking ile Marriott Jumeirah’da 30 Nisan 2023 Pazar günü B2B Workshop ve Gala Yemeği organize ediyor.

“HEDEF ÜLKE TURİZMİNİ 81 İLDE 12 AYA YAYMAK”

TravelShop Turkey Kurucu Başkanı Murtaza Kalender, etkinliğe an itibariyle 50 ülkeden 200’e yakın turizm firması ve tur operatörlerinin katılacağını belirtti.
Kalender Dubai’de yapılacak etkinliğin hedeflerini şu sözlerle açıkladı: “Amacımız Dubai ATM Fuarına gelen seçkin Tur operatörlerini davet ederek, ülke turizmimizi 81 ilde 12 aya yaymak. Ayrıca ülkemizdeki turizm çeşitliliğini başta ekoturizm, gastronomi, kültür turizmi ve düğün turizmi olmak üzere artırarak ülkemize katma değer kazandırmak istiyoruz.”

“DÜNYANIN BİRÇOK YERİNDE B2B WORKSHOP”

Kalender açıklamasını şöyle sürdürdü: “Yapmış olduğumuz bu workshop’a tüm turizmci meslektaşlarımız davetlidir. Dubai’de yapacak olduğumuz Workshop ve Gala Yemeği etkinliğine bütçesi olmayan samimi meslektaşlarımızı misafir etmekten mutluluk duyarız. Bizlerle iletişime geçmeleri yeterli olacaktır.”
Kalender sözlerini, “Biz bu çalışmaları daha da çoğaltarak, tüm turizm STK’ları, havayolu şirketleri ve TGA ile birlikte, tüm turizmci paydaşlarımızla dünyanın birçok yerinde B2B Workshop yaparak, ülkemizin dünya turizmindeki hak ettiği yere gelmesi için çabalarımızı sürdüreceğiz”
diyerek tamamladı.

https://hotelrunner.com/tr/elite/
Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.