OLD CITY OTELCİLER PLATFORMU YASTA!

OLD CITY OTELCİLER PLATFORMU YASTA!
Hotel Gazetesi
Posted on Mayıs 03, 2023, 9:24 am
2 mins

Ömer Faruk Boyacı’nın vefatı, turizm dünyasını yasa boğdu. Old City Otelciler Platformu Başkanı Tarkan Akyüz, merhum için taziye mesajı yayınladı.

Turizm Dünyasının önemli kaybı. Türk turizminin öncülerinden, önceki dönem TÜROB Genel Sekreteri ve Yönetim Kurulu Üyelerinden Ömer Faruk Boyacı, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Merhumun cenazesinin, (2 Mayıs 2023 Salı) Ataköy 5’inci Kısım Camii’nden İkindi Namazını müteakip kaldırılarak toprağa verildi.

İstanbul Sirkeci’de faaliyet gösteren Mansion, Lalehan ve İlkay Otelleri’nin sahibi,

Türkiye Otelciler Birliği TÜROB, eski genel sekreteri ve Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Faruk Boyacı’nın vefatı, turizm sektöründe üzüntü ile karşılanırken, Old City Otelciler Platformu, Başkan Tarkan Akyüz imzasıyla bir taziye mesajı yayınladı.

Mesajında, Merhum Ömer Faruk Boyacının sadece tarihi yarımadanın değil tüm Turizm Sektörü için örnek alınacak bir kişi olduğunu belirten Old City Otelciler Platformu Başkanı, onun sektördeki STK’ların güçlenmesi yönünde yaptığı çalışmalar ve hayata geçirdiği projelerle, bunun yanı sıra yardımsever kişiliğiyle tüm camianın saygısını kazanmış bir turizmci olduğunu söyledi.

Örnek ve saygın kişiliğiyle, sektörde yeri doldurulamayacak bir isim olduğunun altını çizen Tarkan Akyüz, Ömer Faruk Boyacı’nın gerek platformda ve gerekse gelişimine katkıda bulunduğu diğer STK’larda daima şükranla yad edileceğini belirtti.

Akyüz, mesajını “Merhuma Allah’tan rahmet, başta kederli ailesi olmak üzere, tüm sevenlerine, Old City Otelciler Platformu üyelerine ve Turizm Dünyasına başsağlığı dilerim.” sözleriyle noktaladı.

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.