LÜKSÜ DOĞA VE DENİZ İLE İÇ İÇE DENEYİMLEMEK İSTEYENLER ROTAYI KUŞADASI’NA ÇEVİRİYOR

LÜKSÜ DOĞA VE DENİZ İLE İÇ İÇE DENEYİMLEMEK İSTEYENLER ROTAYI KUŞADASI’NA ÇEVİRİYOR
ALİYE ÜÇBAŞ
Posted on Mayıs 18, 2023, 5:34 pm
3 mins

Kuşadası’nda bulunan Unique Life Style Hotel Kuşadası Genel Müdürü Hasan Polat, ultra lüks tatil konseptleri ile ilgili konuştu.

”KAPIMIZDAN GİRER GİRMEZ İHTİŞAMI, KİŞİYE ÖZEL HİZMETİ VE LÜKSÜ HİSSEDİYORLAR”

Hasan Polat, “Kapımızdan girer girmez ihtişamı, kişiye özel hizmeti ve lüksü hissediyorlar. Konakladıkları süre zarfında ise her an bu hissi kendilerine, ikramlarımız ve hizmetimizle devam ettiriyoruz.” diye açıkladı.

Dünya sıralamasında Türkiye’nin önemine dikkat çeken Polat, “Ülkemizde bulunan tesisler dünya çapında ödüllü tesislerle yarışır ve çoğu zaman onları geride bırakır. Tesisimizi beğenen tek bir kişinin rezervasyonu, Türkiye’de lüks turizmi yeniden gündeme getirdi” dedi.

A Plus segmente hitap ettiklerini söyleyen Polat şunları kaydetti: “Keyifli ve mutlu anılar biriktirmek isteyen lüksü doğa ve deniz ile içi içe deneyimlemek isteyen misafirleri ağırlıyoruz. Yurtdışı partnerlerimiz ile workshoplara katılarak, digital reklamlar aracılığıyla hedef kitleye ulaşıyoruz. Bu da bize, hızlı sonuçlar almamıza olanak sağlıyor. Misafirlerimiz tesis kapımızdan girer girmez ihtişamı, kişiye özel hizmeti ve lüksü hissediyorlar. Konakladıkları süre zarfında ise her an bu hissi kendilerine, ikramlarımız ve hizmetimizle devam ettiriyoruz. Yazın özel iklimlendirme kış aylarında da yerden ısıtmalı sistemimizin yanı sıra SPA, hamam ve sauna gibi olanaklarımızı sınırsız sunuyoruz. Akşam Yemeği için a la carte olarak dünya mutfağı veya Ayvalık Balıkçısı Deniz ürünleri Restoranımızdan menü seçerek misafirin damak tadına göre sunumlar yapıyoruz. Ayrıca Yatak açma ve yöresel incir ikramlarımız ile misafirlerimizin keyiflerini artırıyoruz, kış döneminde haftada 3 gün, yaz döneminde haftada 5 gün restoranımızda canlı müzik etkinliği düzenleyerek aynı zamanda eğlence isteyen misafirlerimizi de hitap etmiş oluyoruz. Bizi tekrar tercih etmek isteyen misafirlerimize özel avantajlar sunan üyelik kartı veriyoruz.” 

Birleşik Arap Emirlikleri, Kuveyt, Katar, Batı Avrupa, ABD’deki lüks seyahat eden misafirlere ulaştıklarını söyleyen Polat,  sezondan ümitli olduklarının da altını çizdi.

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.