SAĞLIK-SEN OTELİ HAZİRAN AYINDA HİZMETE BAŞLIYOR

SAĞLIK-SEN OTELİ HAZİRAN AYINDA HİZMETE BAŞLIYOR
ALİYE ÜÇBAŞ
Posted on Mayıs 18, 2023, 8:36 pm
2 mins

Sağlık-Sen’in üyelerine özel hizmet verecek Sağlık-Sen Otel, Ankara’nın en merkezi yerlerinden Ulus’ta haziran ayında açılacak.

Sağlık-Sen Otel 12 katlı, 87 odalı ve 190 yatak kapasitesi, konferans salonu ve yemekhanesiyle hizmet verecek. Konuyla ilgili açıklama yapan Sağlık-Sen Genel Başkanı Mahmut Faruk Doğan, şunları kaydetti:

“Sağlık-Sen geleceğe yatırım yapan, emanet bilinciyle hareket eden, imkân ve kaynaklarını üyeleri için seferber eden hizmet sendikacılığının temsilcisidir. 7.Olağan Genel Kurulumuzda üyelerimizin ve ailelerinin konaklama ihtiyaçlarını karşılayacak misafirhaneler açacağımızı dile getirmiştik. Çok şükür Ankara’da merkezi bir konumda yer alan otelimizin mülkiyetini satın alarak üyelerimizin ve ailelerinin hizmetine sunuyoruz. Teşkilat mensuplarımızın artık Ankara’da bir evi var. Tüm teşkilatımıza, üyelerimize, ailelerine hayırlı olsun. Göreve geldiğimiz günden bugüne imkân ve kaynaklarımızı üyelerimiz için kullanmak için her türlü adımı atıyoruz. Bu yolda emek veriyoruz, eser bırakmaya çalışıyoruz. İnsanı ve emeği merkeze alarak, Sağlık-Sen’i geleceğe daha güçlü bir biçimde taşımak için durmaksızın çalışıyoruz. Sağlık ve sosyal hizmet çalışanını mali, sosyal ve özlük hakları yönünden refaha kavuşturmak için kararlılıkla mücadele ediyoruz.”

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.