MÜZİK DOLU GECELERİN ADRESİ: ELİTE WORLD VAN

MÜZİK DOLU GECELERİN ADRESİ: ELİTE WORLD VAN
ALİYE ÜÇBAŞ
Posted on Mayıs 22, 2023, 8:57 pm
4 mins

Van’nın güzelliklerini deneyimlemek isteyenlere ayrıcalıklı ve keyifli bir konaklama yaşatan Elite World Van, misafirlerine unutulmaz deneyimler sunmaya devam ediyor. One Bar, her salı ve çarşamba akşamı düzenlenen etkinliklerle müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşatıyor. Emin & Nezihe, 20.00 – 00.00 saatleri arasında sahne alarak, müzik dolu anlar yaşatmaya devam ediyor.

ELİTE WORLD VAN’DA MÜZİK DOLU GECELER SİZİ BEKLİYOR 

One Bar, misafirlerine şık ve konforlu bir ortamda, kaliteli müzik eşliğinde keyifli anlar yaşatmayı hedefliyor. Emin & Nezihe’nin eşsiz performanslarıyla unutulmaz bir gece geçirmek isteyenler için One Bar, ideal bir tercih olacak.

Ayrıca, Elite World Van’ın lezzetli yemekler sunan The Grill Ocakbaşı, müzikseverleri de unutmadı. The Grill Ocakbaşı, misafirlerine enfes bir gastronomi deneyimi yaşatırken, her cuma ve cumartesi akşamı, 19.30 – 22.30 saatleri arasında sahne alan Arif Taşdemir ve Orkestrası, müzik ziyafeti sunuyor. Arif Taşdemir ve Orkestrası’nın şarkıları ve The Grill Ocakbaşı’nın lezzetli yemekleri ile keyifli bir gece sizi bekliyor.

Elite World Van, müşteri memnuniyetinin her zaman ön planda olduğu, kaliteli hizmet sunan One Bar ve The Grill Ocakbaşı, müzik ve lezzetli yemeklerin buluştuğu özel bir deneyim yaşamak isteyenlere kapılarını açıyor.

Elite World Hotels & Resorts Hakkında

Özgün mimarisi ve dekorasyon anlayışı ile Türk misafirperverliğini sentezleyerek, misafirlerine en üstün hizmet kalitesini sunmayı amaçlayan Elite World Hotels & Resorts; konfor, şıklık, güvenlik ve modern teknolojik alt yapıyı bir arada sunuyor. Elite World Hotels & Resorts 4 yeni markası ile turizm sektörüne farklı bir bakış açısı kazandırarak, Türkiye’nin 7 bölgesinde ve yurtdışında isim hakkı vererek büyümeyi hedefliyor.

Elite World Grand: İstanbul Basın Ekspres, Küçükyalı ve Sapanca’da faaliyet gösteren Elite World Grand, iş dünyası ve kongre turizmi için ihtiyaçları en iyi anlayan ve en doğru çözümleri sunabilen toplantı alanlarıyla sektörün dinamiklerini değiştiriyor. Yüksek üst segment olarak konumlanan Elite World Grand, Türkiye’de birçok ilki bünyesinde barındıran SPA, wellness hizmetleriyle misafirlerine benzersiz bir deneyim yaşatıyor. 

Elite World: İstanbul Taksim, İstanbul Florya, Van, Marmaris’te konumlanan Elite World, restoranları, sağlıklı yaşam konseptleri ile misafirlerine farklı bir deneyim yaşatıyor. 

Elite World Comfy: Akıllıca tasarlanmış binaları, şehrin kalbinde rahatça erişilebilen lokasyonları, çağdaş çizgileri, modern ve aile dostu imkanlarıyla yeni nesil orta segment otellerden oluşan Elite World Comfy Taksim’de yer alıyor.

Elite World Go: Uygun fiyatla erişilebilir konforlu ve şık tasarımlı akıllı otel olarak tasarlanan Elite World Go, sıcak renklerde dekore edilmiş odaları ile ev konforunda bir rahatlık sunuyor. 

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.