KİRPİ HER YIL 1,5 MİLYONUN ÜSTÜNDE MİSAFİR AĞIRLIYOR 

KİRPİ HER YIL 1,5 MİLYONUN ÜSTÜNDE MİSAFİR AĞIRLIYOR
ALİYE ÜÇBAŞ
Posted on Mayıs 23, 2023, 8:36 pm
5 mins

En çok tercih edilen restoran zincirleri arasında yer alan ve iyi ürün doğru hizmet kaliteli atmosferi ile misafirlerini ağırlayan Kirpi, İstanbul’un sevilen adresleri arasında yer alıyor. Kirpi’nin beğenilen menüsü birçok farklı mutfak kültürünü içinde barındırıyor ve kahvaltıdan öğle yemeğine, akşamüstü içkisinden uzun akşam yemeklerine, müdavimlerine eksiksiz bir all day dining deneyimi yaşatıyor.

HER YIL 1,5 MİLYONU AŞAN MİSAFİR REKORU…

Özellikle son zamanların trend restoranlarından biri olan Kirpi her yıl 1,5 milyonun üstünde misafir ağırlıyor, ve bir yandan da Avrupa’ya açılma hazırlıkları yapıyor. Son şubesini Galataport’ta açan Kirpi yeni şubeler açacağını müjdeledi. İstanbul Avrupa yakası başta olmak üzere Kirpi’nin hedefleri arasında İzmir ve Ankara yer alıyor.

Lestat Gıda A.Ş. Y.K Başkanı Caner Dınız yaptığı açıklamada; Kirpi misafirlerinin %20’sinin yabancı olduğunu belirterek şunları kaydetti: ‘’Özellikle Avrupalı misafirlerimiz restoranlarımıza büyük ilgi gösteriyor. Yemeklerimizi, dekorasyonumuzu ve hizmetimizi çok sevdiklerini, kendi ülkelerinde de Kirpi’yi görmek istediklerini paylaşıyorlar. Bu ilgi elbette bizi çok mutlu ediyor ve Avrupa’ya açılma hedefimizi ön plana taşıyor.’’

Caner Dınız’ın verdiği bilgilere göre, ciddi altyapı görüşmelerinin yapıldığı ve girişimlerin başladığı 3 ülkenin ise Hollanda, Almanya ve İngiltere olduğunu söyledi. Caner Dınız aynı zamanda; Bölgesel nitelikli partnerliklere açık olduklarının altını çizdi.

Şık doğal ve trend dekorasyonunu menüsüne de yansıtan Kirpi’de günün her saati beğeni ile tüketebileceğiniz ürünler mevcut. Sabah işe giderken taze filtre kahve eşliğinde avokadolu poşe yumurtanızı yiyebilir, hafta sonu kahvaltılarında arkadaşlarınızla keyifli sohbet eşliğinde Kirpi’nin en beğenilen ‘’Kirpi kahvaltısını’’ deneyimleyebilirsiniz.  

Kirpi’nin hafta içi öğle yemekleri ise oldukça yoğun geçmekte özellikle iş yemeklerinin birinci tercihi haline gelen Kirpi hızlı ve kaliteli servisi ile de beğeni topluyor. 

Öğle yemeği için misafirlerin favori ürünleri arasında Tavada Chicken Alfredo, Kirpi Burgerler, el açması pizzalar ve paylaşımlı tabaklar yer alıyor. Vegan tercih eden misafirlerin gözdesi Humuslu Vegan Plate ev yapımı mercimekli ekmek ile sunuluyor.

Misafirlerine menüsü ile oldukça farklı seçenek sunan Kirpi’de  Akşam yemeklerinde en çok tercih edilen ürün ise 350 gr. Cızbız Bonfile. İki kişilik olarak hazırlanan bu ürün sac tavada altı ısıtılarak masaya getiriliyor. Yanında çıtır parmesanlı 2 adet roka salatası bulunan cımbız bonfile, baharatlı fırın baby patates ile servis ediliyor.  Lezzeti kadar masada yarattığı şık görüntüsüyle storylerde en çok paylaşılan ürünleri arasında.

DOĞAL OLMAYAN HİÇBİR ÜRÜN KULLANMIYORUZ  

Doğal olana saygı felsefesiyle yola çıktıklarını belirten Caner Dınız, sözlerini şöyle sürdürüyor; ”Yemeklerimizde katkı maddesi, glikoz vb sağlığa aykırı ürünler kullanmıyoruz. Kirpi; en önemli felsefesi olarak yıllardır bu konuda çok hassas ve başarılı çalışmalar yürütmekte. Menümüzü oluştururken doğal olmayan hiçbir ürün kullanmıyoruz. Mesela pasta, tatlı ve ekmeklerimiz merkez mutfağımızda günlük üretilir, glikoz ve koruyucu katkı maddesi asla içermez. Tüm soslarımız taze baharatlar ile özenle hazırlanır. Menümüzde bulunan ürünlerimizin %90’ı soğuk zincir ile şubelerimize günlük dağıtılır ve her daim kalite kontrolden geçer.”

BİR TÜRK MARKASI OLARAK ULUSLARARASI PLATFORMLARDA ÜLKEMİZİ BAŞARIYLA TEMSİL EDECEĞİZ

Caner Dınız, yaptığı açıklamada; yurt dışı hamlesi ile birlikte hizmet ihracatına katkı sunmayı hedeflediklerini belirterek, “Bir Türk markası olarak gıda perakendesi alanında başarılar yakalayacağımızdan ve markamızı uluslararası platformlarda başarıyla temsil edeceğimizden eminiz” dedi. 

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.