CHP ANTALYA MİLLETVEKİLİ SURURİ ÇORABATIR TURİZMCİLERE SESLENDİ

CHP ANTALYA MİLLETVEKİLİ SURURİ ÇORABATIR TURİZMCİLERE SESLENDİ
ALİYE ÜÇBAŞ
Posted on Mayıs 26, 2023, 12:17 pm
2 mins

CHP Antalya Milletvekili Sururi Çorabatır, otelcilere seslenerek 28 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçiminde turizm çalışanlarının oy kullanabilmesi için çalışma ve servis saatlerinde esneklik sağlanması çağrısında bulundu.

CHP Antalya Milletvekili olan Sururi Çorabatır, Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçiminde oy kullanabilmesi için turizm çalışanlarının çalışma ve servis saatlerinde esneklik tanınması çağrısında bulundu.

TURİZM EMEKÇİLERİ TÜRKİYE’NİN GELECEĞİNDE SÖZ SAHİBİ OLMALI

Çorabatır, “Demokrasinin en önemli unsuru olan seçimde, insanların oy kullanması en doğal hakkıdır” diyerek şunları kaydetti: “Malum sezon açıldı ve turizm sektörü her geçen gün hız kazanıyor. Dolayısı ile her geçen gün de işbaşı yapan turizm çalışanı sayısı artıyor. Pazar günü de ülkemizin geleceği için çok büyük öneme sahip bir seçim gerçekleştirilecek. Dolayısı ile oy kullanacak olanlara her türlü kolaylık sağlanmalıdır. Bu kolaylığı bekleyen kitlelerden biri de turizm çalışanlarıdır. Gece gündüz demeden Türkiye turizmi ve ekonomisi için emek veren turizm çalışanlarının da Türkiye’nin geleceğinde söz sahibi olmalıdır. 14 Mayıs’ta yapılan seçimlerde Alanya, Manavgat, Serik, Kepez ve Kemer ilçelerinde turizm çalışanlarının yoğun olduğu okullardaki sandıklarda oy kullanma oranlarının düşük olduğunu gözlemledik. Bu noktada turizmcilere seslenmek istiyorum. Pazar günü yapılacak olan seçimlerde oy kullanabilmeleri için turizm çalışanlarının çalışma ve servis saatlerinde esneklik tanınmalı. Bu esneklik sağlanamıyorsa da saatlik izinlerle turizm çalışanlarının oy kullanmalarına yardımcı olmamız gerekiyor.”

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.