İCİSTAFF GÖREV YÖNETİMİ İLE MÜKEMMELİĞİ YAKALAYIN

İCİSTAFF GÖREV YÖNETİMİ İLE MÜKEMMELİĞİ YAKALAYIN
ALİYE ÜÇBAŞ
Posted on Mayıs 30, 2023, 11:39 am
4 mins

Otellerimizin iç operasyonlarını mükemmel hale getirdiğimiz İciStaff uygulamamız, Türkiye’de ve Global pazarda birçok 5 yıldızlı grup otellerinde başarıyla kullanılmaktadır. Onbinlerce odadan edindiğimiz bilgiler ve binlerce kullanıcıdan aldığımız geri bildirimlerle işleri kolaylaştırıyor, verimliliğinizi arttırıyoruz. Dünyadaki benzerlerinden fonksiyonel olarak çok ciddi artıları bulunan İcistaff aynı zamanda fiyat avantajı ile de otellerimizin çok büyük bir problemini ortadan kaldırıyor. 

ZAMAN KAYBI OLUŞMASINI ENGELLER

İcistaff nedir ve otellerimize ne fayda sağlar diye sorarsanız aşağıdaki özelliklerle İcistaff’ı tanımlayabiliriz. İciStaff, otelin misafir hizmetlerini  ve teknik yönetimini geliştirerek, hem personelinizi daha verimli kullanmanızı sağlıyor, hem de maliyetlerinizi minimum seviyeye düşürüyor.

Otelinizin verimliliğinizi arttırır otel operasyonlarınızın daha hızlı ve kalite standartlarına uygun hale getirir.

İcistaff’ta personeliniz bir görev seçer ve bir tıkla ataması otomatik olarak gerçekleşir bu kadar basit. Kim hangi görevle ilgileniyor, görevi kim incelemiş, kim tamamlamış hepsi tek ekranda gösterilir. Otelinizin her kademesindeki personelinizin çok kolay bir şekilde adapte olabileceği bir arayüze sahiptir.

Akıllı görevle ile personel sadece görevi seçer, peşi sıra iş akışları otomatik olarak listelenir ve ilgili personelin cep telefonlarına düşer, böylelikle çok ciddi bir zaman kaybı oluşması engellenir.

Akıllı Eskalasyon ile görevler daha hızlı sonlandırılır, eğer işler çözülmüyorsa bir üst birime veya daha üst birime otomatik olarak görevler atanır.  

OPERASYONEL MALİYETLERİ MİNİMUMA ÇEKER

İciStaff ile tüm departmanlar tek ekranda karşınızda, hangi departmanda hangi işler var, durumları neler, departmanınızın çalışanları hangi işleri yapıyor, bekleyen işler neler, hepsi tek tuşla karşınızda. En önemlisi akıllı iş gücü yönetimi ile sürükle bırak yaparak görev atamalarını gerçekleştirebilirsiniz.

 İcistaff kullanan otellerimiz, departmanlar arası iletişimi, iş gücü yönetimini, lokasyon yönetimini, enerji ölçümlemelerini çok başarılı bir şekilde yaparak, hem misafir memnuniyetini maksimum düzeye çıkartıyor hem de operasyonel maliyetleri minimum seviyelere çekebiliyor.

İcitech Teknoloji ürünlerinin Türkiye’de ve global pazarda değer görmesi, Guest Service, GuestNY gibi uygulamalarımız, otellerimizin dış gelirlerini arttıran yazılımlarımız, misafir ilişkilerini en üst düzeye çıkartan sistemlerimiz ile konaklama sektörüne çok ciddi katkılar sağladığımızı görmek bizi gururlandırıyor.

İngiltere ve Belçika’daki ofislerimizin yaptığı başarılı çalışmalarla 2023 yılına, İspanya ve Malta’da yapmış olduğumuz satışlarla çok hızlı bir şekilde girdik. Şubat ayında Emitt fuarındaki standımıza bu sene de ilginin çok büyük olacağına inanıyoruz. Ayrıca yine Şubat ve Mart Ayındaki Event çalışmalarımızla sektördeki birçok dernek ile yapmış olduğumuz iş birlikleri ile sektörün lideri konumunda olma hissi üzerimizdeki sorumluluğu arttırıyor.

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.