QM AWARDS’A HOTELRUNNER DAMGASI

QM AWARDS’A HOTELRUNNER DAMGASI
ALİYE ÜÇBAŞ
Posted on Haziran 05, 2023, 4:46 pm
3 mins

Lider satış, operasyon ve dağıtım yönetim platformu HotelRunner, GM Turizm ve Yönetim Dergisi tarafından Nirvana Cosmopolitan Cosmos Theater’da düzenlenen Quality Management Awards’da üst üste dördüncü defa “Türkiye’nin En İyi Yönetilen Online Satış Yönetim Yazılımı” ödülünü kazandı. 

GM Turizm ve Yönetim Dergisi, “QualityIsLife” sloganıyla Quality Management Ödülleri ile Türkiye turizminde mükemmelliği simgeleyen kalite anlayışını ödüllendirmeyi amaçlıyor.

HotelRunner, 13. kez gerçekleştirilen QM Awards’un Altın Sponsoru olarak Türk turizminin gelişmesine ve üstün kalite standartlarının korunmasına olan bağlılığını bir kez daha göstermiş oldu. 31 Mayıs’ta Antalya’da düzenlenen gösterişli ödül töreni ile Türk turizminin en iyileri ödülleriyle buluştu.

“BU ÖDÜL LİDER POZİSYONUMUZUN DA BİR KANITI”

Gala gecesinde HotelRunner adına ödülü alan HotelRunner Satış ve İş Geliştirme Direktörü Cihan Coşkuntuncel, “HotelRunner olarak iş ortaklarımıza en ileri teknolojiyi sunarak işlerini büyütmelerine ve potansiyellerini tam anlamıyla gerçekleştirmelerine yardımcı oluyoruz. Türkiye başta olmak üzere tüm dünyadaki iş ortaklarımızın dijital dönüşümlerinde onlara destek olmaktan gurur duyuyoruz. Bu ödül, iş ortaklarımız için sunduğumuz yenilikçi ve yüksek kaliteli çözümlerin ve lider pozisyonumuzun da bir kanıtı oldu.” dedi.

HotelRunner, 2023 yılının başında ivme kazandırdığı küresel büyüme stratejisiyle birlikte bir dizi hamle ve atılım gerçekleştirdi. Geçtiğimiz haftalarda HotelRunner Elite’i hayata geçiren şirket, bu hizmeti tesislere stratejik konumlandırma ve gelir yönetiminin zorluklarını gideren ayrıcalıklı bir yaklaşım olarak kurguladı. HotelRunner’ın Türkiye turizm teknolojileri pazarındaki açık ara liderliği, bunun gibi çok sayıda yenilikçi teknoloji uygulamasını sektörde ilk defa iş ortaklarına sağlayan bir geleneğe sahip olmasından kaynaklanıyor.

HotelRunner Hakkında

HotelRunner, konaklama tesisleri, seyahat acenteleri ve ödeme sağlayıcıları için veriye dayalı SaaS destekli uçtan uca satış, operasyon ve kanal yönetimi platformu ve B2B ağıdır. HotelRunner’ın dünya çapında binlerce konaklama ve seyahat acentesi iş ortağı bulunmaktadır. Odamax.com, Setur, Tatilbudur.com, Jolly, TatilSepeti.com, Otelz.com gibi Türkiye’nin önde gelen seyahat platformlarının tercih edilen iş ortağı olan HotelRunner, aynı zamanda Booking.com Premier İş Ortağı, Expedia Tercih Edilen İş Ortağı, Airbnb Yazılım İş Ortağı, Agoda İnovatif Tedarik İş Ortağı, Oracle, Hotelbeds ve Google Hotel Ads iş ortağıdır.

HotelRunner hakkında daha fazla bilgi için web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.