TURİZMCİLER SAHADA…

TURİZMCİLER SAHADA…
Hotel Gazetesi
Posted on Haziran 13, 2023, 3:24 pm
5 mins

Divan Grubu’nun organizasyonunda, turizm sektörü temsilcileri, Beşiktaş Vodafone Park’ta bir gösteri maçı yapacak.

Divan Grubu’nun organizasyonunda, turizm sektörü temsilcileri, Beşiktaş Vodafone Park’ta bir gösteri maçı yapacak. Divan Grubu Oteller Satış Direktörü Deniz Dikkaya’nın organize ettiği maçı Bahattin Duran yönetecek. Okay Karacan’ın anlatacağı maçın başlama vuruşunu Beşiktaş Kulübü İletişim Danışmanı, tecrübeli Turizmci Şule Gökırmak yapacak.

Şampiyonlar Ligi, Avrupa kupaları, milli maçlar, Süper Lig ve Türkiye Kupası gibi birçok ulusal ve uluslararası karşılaşmaya ev sahipliği yapan Beşiktaş Vodafone Park, bu defa, Türk ekonomisinin lokomotif sektörü Turizmcileri ağırlayacak. Sektöre hizmet veren profesyoneller, üst düzey yöneticiler ve Turizm STK’larının oluşturduğu iki takım, Beşiktaş Vodafone Park’ta bir dostluk ve gösteri maçı yapacak. Türkiye’nin turizm alanında iddialı diğer ülkelerle rekabetinde önemli katkı sağlayan turizmciler, bu defa hünerlerini futbol sahasında gösterme fırsatı bulacak. 

BAHATTİN DURAN YÖNETECEK

Turizm sektörünün önemli isimlerinin karşı karşıya geleceği bu gösteri maçında, Türk hakemliğini uluslararası alanda başarıyla temsil eden FİFA Hakemi Cüneyt Çakır’ın yardımcı hakemlerinden Bahattin Duran düdük çalacak.

2 takımın teknik direktörlüklerini, sektörün sevilen ve duayen isimlerinden TÜROB’un Efsane Başkanı Timur Bayındır ve TÜRSAB’ın Efsane Genel Sekreteri Çetin Gürcün yapacak.

BAŞLAMA VURUŞU ŞULE GÖKIRMAK’TAN

Türk Turizm sektörünün tarihinde önemli yer tutacak bu dostluk karşılaşmasının başlama vuruşunu, turizm sektöründe önemli görevlerde bulunmuş tecrübeli turizmci, Beşiktaş Kulübü İletişim Danışmanı Şule Gökırmak yapacak. Aynı zamanda Beşiktaş kongre üyesi olan Şule Gökırmak, Değer Otizm Derneği’nin de başkanı. Gökırmak Beşiktaş’ın engelli ve tüm sivil toplum projelerine yön veren bir isim.

OKAY KARACAN ANLATACAK

Özellikle Formula 1 yarışlarındaki başarılı anlatımı ve performansıyla adından söz ettiren deneyimli spor spikeri Okay Karacan karşılaşmayı anlatacak. Banta alınacak olan karşılaşma, isteyen yayın kuruluşlarına da özet halinde gönderilecek. 1996’da NTV’nin ilk kuruluş kadrosunda görev alıp birçok ulusal ve uluslararası organizasyonlarda anlatıcı ve programcı olarak görev yapan Karacan’ın, İstanbul’da düzenlenen Formula 1’in Türkiye’ye gelmesinde önemli katkısı bulunuyor.

DİVAN GRUBU’NUN ORGANİZASYONU

Turizmcileri, günlük koşuşturmalarından ve iş stresinden uzaklaştırarak, hayatlarına farklı bir renk katacak olan organizasyon, sektörün önde gelen markalarından Divan Grubu tarafından organize ediliyor.

DİKKAYA: “TÜM TURİZMCİLER DAVETLİ”

Organizasyonu planlayan ve yönetecek olan Dikkaya, konuyla ilgili şunları söyledi. “Sektörün kendi içinde bir rekabet var ama aynı zamanda sektöre hizmet bilinci de mevcut. Hem sektör temsilcilerine spor yaptırmak, onları turizm etkinliğinin dışında spor için bir araya getirmek, kaynaştırmak ve de topluma barış ve dostluk mesajı vermek amacıyla bu etkinliği düşündük. Sektöre yakışır bir organizasyon olması için çalışıyoruz. Sporda ‘hak eden kazansın’ diye bir terim vardır. Biz bu maç için ‘turizm kazansın’ diyoruz.”

Dikkaya ayrıca tüm turizm sektörü çalışanlarını karşılaşmayı izlemek üzere bu özel günde tribünlerden maçı izlemeye davet etti.

MEDYA SPONSORU HOTEL GAZETESİ

Turizm Sektörünün lider yayın organı Hotel Gazetesi’nin basın sponsoru olduğu organizasyonun programı şöyle:

Tarih:14 Haziran Çarşamba

Saat :13.00

Organizasyon Detayı

* 12.45 – Stadyumda  Buluşma

* 13.00 – 14.00 : Gösteri Maçı

* 14.00 – 15.00 : Stadyum Turu

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.