İŞ DÜNYASI 2.0 PLATFORMU DERNEKLEŞME YOLUNDA

İŞ DÜNYASI 2.0 PLATFORMU DERNEKLEŞME YOLUNDA
Hotel Gazetesi
Posted on Haziran 25, 2023, 1:56 am
2 mins

Başkan Yasin Özçil, Keten Suites Taksim’de düzenlenen etkinlikte, bu konuda en kısa sürede adımlar atılacağının sözünü verdi.

İş Dünyası 2.0 platformu Speed Networking etkinliği geçtiğimiz Pazar günü Taksim’de gerçekleşti. Keten Suites Taksim’de düzenlenen etkinliğe iş, ticaret, medya sektörlerinden temsilciler katıldılar. Moderatörlüğünü iş dünyası 2.0 Platformu Başkanı Yasin Özçil’in yaptığı etkinlikte pek çok yeni iş fikirleri ortaya atıldı.

Platformun Genel Sekreteri ve etkinliğin ev sahibi deneyimli turizmci Ünay Türköz konuşmasında, platformun çok yakın bir zamanda derneğe dönüşmesi gerektiğini belirterek bu konuda bir çağrıda bulundu.

ÖZÇELİK: DERNEKLEŞİRSEK ULUSLARARASI STATÜ KAZANIRIZ

Platform başkanı Yasin Özçil, bu çağrıyı, kısa sürede bunun gerçekleştirileceğinin müjdesini vererek yanıtladı. Özçelik sözlerine şöyle sürdürdü: “İstediğimiz şey Türkiye’nin gelişmesi ve ilerlemesidir. Bunun için verdiğimiz uğraşların ve çalışmalarımızın karşılığını alacağımızdan şüphe etmiyoruz. Ancak dernekleşirsek çalışmalarımızı uluslararası alana taşıyabileceğiz. Sabırsızlıkla bu süreci atlatmak istiyoruz.”

Ayrıca, Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlama hazırlıklarına şimdiden başlayan İş Dünyası 2.0 Platformu, Cumhuriyetimize yakışır iş, cemiyet, siyaset çevrelerini bir araya getirecek bir “100. Yıl Cumhuriyet Balosu” tertiplemek üzere kolları sıvadı.

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.