RAMADA HOTEL & SUITES BY WYNDHAM İSTANBUL MERTER’İN YENİ GENEL MÜDÜRÜ KEREM TATAROĞLU

RAMADA HOTEL & SUITES BY WYNDHAM İSTANBUL MERTER’İN YENİ GENEL MÜDÜRÜ KEREM TATAROĞLU
Hotel Gazetesi
Posted on Temmuz 25, 2023, 10:53 am
3 mins

36 yıl önce adım attığı konaklama sektöründe son 20 yılını çeşitli otellerde Genel Müdür olarak geçiren Tataroğlu, tecrübesini Ramada Hotel & Suites by Wyndham Istanbul Merter’de ortaya koyacak.

Deneyimli turizmci Kerem Tataroğlu, Uluslararası marka zinciri Ramada Hotel & Suites By Wyndham Merter’in genel müdürlüğüne atandı. Mesleğinin son 20 yılını Select Hotel, Riva Hotel, Polatdemir Hotel, Lasagrada Hotel, Spilos Hotel, Zurich Hotelde genel müdür olarak geçiren Kerem Tataroğlu, 20 yıllık otel üst yönetim tecrübesiyle Ramada Hotel & Suites By Wyndham Merter’de farkını ortaya koyacak.

Kerem Tataroğlu

Tataroğlu, yeni göreviyle ilgili “Amacım online satışlarını arttırıp Ramada Hotel & Suites by Wyndham Istanbul Merter’de ayrıntılarda fark yaratmak, hizmet kalitesini arttırıp misafir memnuniyetini arttırmaktır” dedi.

KONAKLAMA SEKTÖRÜNDE 36 YILLIK TECRÜBE

İstanbul doğumlu olan Kerem Tataroğlu, İstanbul Üniversitesi Turizm & Otelcilik Programından mezun olduktan sonra Amerika Georgetown Üniversitesinde İş İdaresi eğitimi aldı.

Mesleğe 1987 yılında Etap İstanbul ve Etap Marmara otellerinde Önbüro departmanında adımını atan Tataroğlu, Sürmeli Oteli’nde Önbüro Müdürü olarak transfer oldu, daha sonra burada Genel Müdürlüğe yükselerek görevine devam etti.

Son 20 yılının konaklama sektöründe Genel Müdür olarak geçiren ve bu pozisyondaki başarısıyla adından söz ettiren Tataroğlu, sırasıyla Select Hotel, Riva Hotel, Polatdemir Hotel, Lasagrada Hotel, Spilos Hotel, Zurich Hotel’de genel müdürlük görevini yürütürken, ayrıca Lasagrada Hotel, Polatdemir Hotel ve Spilos Hotel’in açılışlarını yaptı. Son olarak 8 yıl boyunca Zurich Hotel’de 8 yıl genel müdür olarak çalışan Kerem Tataroğlu, beş yıldızlı ve 200 odalı Ramada Hotel & Suites by Wyndham Istanbul Merter’in Genel Müdürlük pozisyonuna getirildi.

Hotel Gazetesi, sektörün başarılı ve deneyimli ismi Kerem Tataroğlu’na Ramada Hotel & Suites by Wyndham Merter’deki görevinde başarılar diler.

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.