GLOBEMEETS B2B NETWORKING BULUŞMASI 22 EYLÜLDE

GLOBEMEETS B2B NETWORKING BULUŞMASI 22 EYLÜLDE
Hotel Gazetesi
Posted on Temmuz 27, 2023, 11:46 pm
3 mins

Hüseyin Kurt: “Güçlerimizi birleştirerek sektörün ihtiyacı olan can suyunu sağlayacağımıza inanıyoruz”

Global ve yerel turizm temsilcilerini bir araya getirecek Globemeets B2B Hetworking Etkinliği, 22 Eylül Cuma günü İstanbul’da organize edilecek büyük buluşmaya hazırlanıyor. Turizm sektörü temsilcilerini bir araya getiren ve bu bileşenlerin desteğiyle her geçen yıl daha da güçlenen etkinlik, mekân sponsoru JW Marriott Hotel İstanbul Marmara Sea’de gerçekleştirilecek.

Globemeets Kurucu Ortağı Hüseyin Kurt

KURT: KURUM VE KURULUŞLARIN DESTEĞİ ÇOK ÖNEMLİ

Toplam 300 turizm elçisinin bir araya geleceği organizasyonun sonunda katılımcılar etkinliğin destekçisi Fişekhane’de keyifli dakikalar geçirecekler. Sektör kurum ve kuruluşlarının etkinliğe verdiği desteğin önemine değinen Globemeets Kurucu Ortağı Hüseyin Kurt, “Katılımcılarımızın mutlu ve memnun ayrılmaları için turizm sektörünün tüm bileşenleri destek vermek için kolları sıvadı. Güçlerimizi birleştirerek sektörün ihtiyacı olan can suyunu sağlayacağımıza inanıyoruz” dedi. Etkinlik İstanbul’dan davetli ve 22 ayrı şehirden hosted buyer olarak davetli olacak MICE segmenti, etkinlik yönetimi, kongre alanında çalışan acentalar, outgoing incentive, leisure, FIT ve outgoing kültür turizmi alanında çalışan acentalar, 30 ayrı ülkede lokal acenta hizmeti veren DMC’ler, turizm ofisleri ve havayollarını bir araya getirecek.

HOSTED BUYER’LARIN MASRAFLARI DESTEKÇİLERDEN!

Şehir dışından hosted buyer olarak etkinliğe katılacak olanların uçak bileti, konaklama ve transfer masrafları da Globemeets destekçilerinin katkılarıyla karşılanacak. Etkinlik sponsorları arasında 2K Kaliteli Kurumsal, Arkadyas, Bekup Reklam, EMN Production, Deha Ozalit, GMN Production, Event Medya, Photier, Setup Catering, System Transport, Türk Hava Yolları yer alıyor.

KATILIM ÖZEL DAVETİYE VE AKREDİTASYONLA

Özel davetiye ve akreditasyon ile katılımın sağlanacağı etkinliği destekleyen kurumlar arasında ise Uluslararası MICE Endüstrisi Derneği, İstanbul Seyahat Acentaları Tanıtım ve Geliştirme Derneği, MPI Turkey Club, Pazarlama İletişimcileri Derneği, Site Turkey, Tüm Etkinlik Teknolojileri Sektörü Derneği, Türkiye Uluslararası Etkinlikler Derneği yer alıyor.

HOTEL GAZETESİ MEDYA PARTNERİ

Globemeets B2B Networking Etkinliği’nin medya partnerleri arasında Evintra, Gastro Turkey, Hotel Gazetesi, Hotel Restaurant, Hotel Restaurant Haber, İyigunhaber Ajansı, Maxi Haber, Turizm Ajansı, Turizm Aktuel, Turizm İşletme Yatırım, Turizmproje, Turizminsesi, Turizm Ekstra, Tourism Exclusive ve Turizm Günlüğü bulunuyor.

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.