Adnan Mordeniz Sleap.io Türkiye Ülke Müdürü olarak göreve başladı.

Adnan Mordeniz Sleap.io Türkiye Ülke Müdürü olarak göreve başladı.
Hotel Gazetesi
Posted on Temmuz 28, 2023, 3:10 am
6 mins

OTEL REZERVASYONLARINDA DEVRİM!

  • Sleap.io, geleneksel otel rezervasyonlarını yeniden tanımlamak için blockchain ve kripto para işlemlerini kullanıyor.

  • Sleap.io, Dünyanın İlk Web3 tabanlı Otel Rezervasyon Platformu Olarak Lansmanından Önce Yatırım Turunu açıkladı

Dünyanın ilk Web3 tabanlı otel rezervasyon platformu Sleap.io, Falkensteiner Ventures, Next Floor, Ralf Usbeck ve Tectris.vc dahil bir yatırımcı konsorsiyumundan yatırım aldığını açıkladı. Yapılan açıklamada, bu yatırımın; Sleap’in blockchain teknolojisinin öncü entegrasyonu, yapay zeka destekli kişiselleştirme ve sorunsuz kripto para işlemleriyle online otel rezervasyon endüstrisini devrimleştirmeyi hedeflediği belirtildi. Kesin miktar açıklanmamakla birlikte, yatırım; Sleap’in pazardaki vaadine duyulan güveni ve artan heyecanı yansıtmakta.

KRİPTO PARA İLE ÖDEME KABUL EDİYOR

Seyahat teknolojisi girişimcisi Michael Ros tarafından kurulan ve son teknoloji Camino Network teknolojisi tarafından desteklenen Sleap.io, geleneksel otel rezervasyon deneyimini yeniden tanımlamak için blockchain, yapay zeka destekli kişiselleştirme ve kripto para işlemlerini kullanıyor. Otel fırsatlarını Nitelikli Fikri Tapu (NFT) olarak sunarak ve kripto para ile ödeme kabul ederek, Sleap.io kendini Web3 yeniliklerinin öncüsü konumuna getiriyor.

BLOCKCHAİN VE KRİPTO PARANIN BENİMSENMESİNE DESTEK

Camino Blockchain’in Kurucusu ve CEO’su Ralf Usbeck, yatırım hakkında şunları söyledi: “Sleap.io şeffaflığı teşvik eder, ücretleri azaltır ve maliyetli aracıları ortadan kaldırır. Ayrıca, Sleap.io, genel otel rezervasyon platformlarında bulunmayan özel cüzdan oranları sunuyor. Bu yenilikçi yaklaşım, tüketicilere güç verir, blockchain ve kripto para benimsenmesini teşvik eder ve otel rezervasyon endüstrisini yeniden şekillendirir. Sleap.io bu dönüşüm sürecine öncülük ediyor.”

“YENİ İŞ SÜREÇLERİNE VE MODELLERE OLANAK SAĞLIYOR”

Seyahat ve konaklama Startuplarına yatırım yapan önde gelen yatırımcılardan Falkensteiner Ventures, Sleap.io’nun masaya getirdiği vaadi tanıyor. Yönetici Ortak Beat Blaser da, “Blockchain ve Web3’ün seyahat endüstrisine devrim niteliğinde bir etkisi olacağına inanıyoruz. Sleap, seyahat tutkunu Web3 topluluğunun memnuniyetle benimsediği tamamen yeni iş süreçlerine ve modellere olanak sağlıyor” dedi. Yeni teknoloji ve düşünce kurucusu Michael Ros ise oldukça iyi bir eşleşme” şeklinde açıklama yaptı.

“SLEAP.İO SEYAHATİ YENİDEN TANIMLIYOR”

Sleap.io, yatırımcılardan destek almaya devam ettikçe, platformun değerinin artarak piyasada etki yapacağı açık. Next Floor’dan Thomas Bodmer, heyecanını şu şekilde ifade etti: “Sleap.io, yeni çıkan teknolojileri kişiselleştirilmiş kullanıcı deneyimleriyle birleştirerek seyahati yeniden tanımlıyor. Bu yapay zeka ve blockchain’in kesintisiz entegrasyonu, kullanıcılar ve otel sahipleri için birçok fırsat sunarak modern seyahatte önemli bir adım atmayı sağlar.”

“EŞSİZ BİR REZERVASYON DENEYİMİ”

Sleap.io’nun kurucusu ve CEO’su Michael Ros

Bu başarıyı değerlendiren Sleap.io’nun kurucusu ve CEO’su Michael Ros; “Bu yatırım, geleneksel konaklama ile Web3’ün devrimci dünyası arasındaki boşluğu kapatma vizyonumuzun güçlü bir şekilde desteklendiğinin bir kanıtıdır. Sleap.io’nun yakın zamanda başlatılmasıyla, platformumuzun seyahat edenler için eşsiz bir rezervasyon deneyimi sunabilme fırsatını sabırsızlıkla bekliyoruz. Kripto cüzdanıyla aktif olarak ilgilenen Web3’e katılanlar, yalnızca cüzdanda bulunan özel oranlara erişebilecekler. Bu yenilikçi yaklaşım, sadece edinme maliyetlerini azaltmakla kalmaz, aynı zamanda otellere blockchain teknolojisi aracılığıyla aracıları ortadan kaldırarak gelirlerini artırma imkanı sağlar” şeklinde açıklama yaptı.

Platformun 2023 Ağustos ayında başlatılmasıyla birlikte, alınan yatırım Sleap’in otel rezervasyon endüstrisini devrimleştirmeyi, blockchain odaklı, hiper-kişiselleştirilmiş ve maliyet etkin bir seyahat deneyimi sunmayı amaçlayan misyonunu destekleyecek.

Sleap.io Türkiye Ülke Müdürü Adnan Mordeniz

SLEAP. IO’NUN TÜRKİYE MÜDÜRÜ ADNAN MORDENİZ

Öte yandan, dünyanın ilk Web3 tabanlı otel rezervasyon platformu Sleap.io’nun Türkiye yapılanmasında da yeni bir atama gerçekleşti. İsiviçre merkezli platformun Türkiye Ülke Müdürlüğü’ne tecrübeli yönetici Adnan Mordeniz getirildi. Mordeniz, yıllara dayanan başarılı yöneticilik yeteneğini, bundan böyle Sleap.io’nun yeni nesil rezervasyon ve otelcilik anlayışının ülkemizde de yaygınlaşmasında kullanacak.

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.