HOMAGE HOSPİTALİTY ELİT OTELCİLERİ BULUŞTURDU

HOMAGE HOSPİTALİTY ELİT OTELCİLERİ BULUŞTURDU
Hotel Gazetesi
Posted on Temmuz 28, 2023, 12:21 am
2 mins

İstanbul’un seçkin otellerinin Genel Müdürleri, Ernest’s Bar’ın Yaz Partisinde bir araya geldi.

Pera, tarihi ve kültürel zenginliğiyle dünya çapında tanınan bir bölge olmanın yanı sıra eşsiz otel ve restoranlarıyla da öne çıkıyor. Bu özel atmosferde bir araya gelen İstanbul’un en seçkin otellerinin genel müdürleri, Homage Hospitality yaz buluşmasına katıldı.

Homage Hospitality Satış Direktörü Arzu Kulalar, The Marmara Pera Otel Müdürü Mert Özcan

Eğlenceli ve keyif dolu geçen etkinlikte, sektördeki güçlü iş birlikleri ve gelecek planları konuşuldu.

Rixos Tersane Odalar Direktörü Birol Yılmaz (solda) ile Park Hyatt Genel Müdürü Erhan Yurtsever (sağda) derin bir sohbete daldılar

Homage Hospitality Yönetim Koordinatörü Ali Karaman, “Çok Çok Pera, Çok Çok Thai, Az Çok Thai ve Ernest’s Bar markalarımızla misafirlerimize benzersiz deneyimler sunmaya devam edeceğiz. Lezzet dolu menülerimiz ve kusursuz hizmetimizle müşteri memnuniyetini ön planda tutuyoruz” dedi.

Homage Hospitality Yönetim Koordinatörü Ali Karaman (solda) Homage Hospitality Executive Chef Nutjarin Plasri ile birlikte..

KÜLTÜR, SANAT VE GASTRONOMİ MERKEZİ TARİRİA HAYATA GEÇİYOR!

Mart ayında Van’da açılacak özel konsept yatırımlarından da söz eden Ali Karaman, “Tariria, kültür, sanat ve gastronomi referans merkezi olarak hayata geçiyor. Van’ın tarihi dokusundan ilhamla, doğanın bütünü korunarak inşa edilen bu muhteşem mekan, ödüllü mimar Kay Ngee tarafından tasarlandı. Turizm sektöründe öncü bir destinasyon olacak olan Tariria, benzersiz deneyimler sunmak için sabırsızlıkla bekliyor” dedi.

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.