LlVINTON HOTEL ATAŞEHİR’E YENİ YÖNETİM

LlVINTON HOTEL ATAŞEHİR’E YENİ YÖNETİM
Hotel Gazetesi
Posted on Temmuz 28, 2023, 1:11 am
6 mins

Farklı uygulamalarıyla konaklama sektörüne yeni bir boyut kazandıran otelin Genel Müdürlüğüne Cemil Kızıltaş, Satış ve Pazarlama Müdürlüğüne Filiz Yenigün atandı. Otelin F&B Müdürü ise Kadir Bozatlı.

Turizm Sektörünün tecrübeli yöneticisi Cemil Kızıltaş, Livinton Hotel’in Genel Müdürlüğüne getirildi.  Günden güne gelişen ve Türkiye’nin yeni finans merkezi olan Ataşehir’de yer alan Livinton Hotel Ataşehir, bölgenin stratejik konumu nedeniyle, alışılagelmiş otel konseptinden farklı yapısı ve uygulamalarıyla dikkat çekerken, bu konsepti yönetecek güçlü ve tecrübeli bir kadro iş başına getirildi.

Cemil Kızıltaş Genel Müdür

Sektördeki 35 yıllık tecrübesi ve eğitimci kimliğiyle ön plana çıkan Cemil Kızıltaş’ın Genel Müdürlüğü’nün ardından otelin Satış ve Pazarlama Müdürlüğüne de Filiz Yenigün atandı. F&B Müdürlüğünü Kadir Bozatlı’nın yürüttüğü Livinton Hotel Ataşehir’deki dostlarımıza Hotel Gazetesi olarak hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Bu ziyaretteki sohbetimiz sırasında da hem otel hakkında hem de yeni yönetimin hedefleri hakkında bilgi aldık.    

Satış ve Pazarlama Müdürü Filiz Yenigün

YENİ NESİL OTELCİLİK: LIVINTON HOTEL ATAŞEHİR

Yeni finans merkezi Ataşehir’in merkezinde yer alan Livinton Hotel, hem konaklama hem de seyahatleriniz esnasında çalışabilmeniz için için ihtiyacınız olan her şey düşünülerek tasarlanmış. Modern ve zarif dizaynı, konforlu ve şık odaları, lezzetli mutfağı, alışveriş merkezlerine, sağlık kurumlarına yakın konumu ile eşsiz bir deneyim sunuyor.

İstanbul Anadolu Yakası’nda iş ve ticaret merkezlerine kolayca erişilebilen konumuyla dikkat çeken Livinton Hotel, 59 odasında misafirlerine modern bir dairenin rahatlığını sunuyor.

Aynı zamanda konforlu çalışma alanları ve toplantı salonlarıyla Workinton misafirler için hizmet veriyor.

Odalarında klima, minibar, çay-kahve seti, saç kurutma makinesi, uydu kanallı tv yayını, smart tv, wifi internet bağlantısı, mutfak sunduğu imkanlardan bazıları.

LIVINTON HOTEL ODA TİPLERİ

DELUXE ROOM    23 m2

DELUXE ROOM WITH KITCHEN    25 m2

FAMILY ROOM (1+1) WITH KITCHEN    35 m2

SUIT ROOM (1+1) WITH TERRACE      28 m2

ULAŞIM KOLAYLIĞI AYRI BİR AVANTAJ

Livinton Hotel Sabiha Gökçen havalimanına 27 km uzaklıkta olup, İstanbul havalimanına 85 km mesafededir. Aynı zamanda metro, otobüs, minibüs gibi ulaşım araçlarına yürüme mesafesindedir.

YENİ NESİL ÇALIŞMA ALANI! WORKINTON

Workinton, sunduğu Coworking, Sanal Ofis, Hazır Ofis ve Toplantı Odası hizmetleri ile kuruluşunun 5. yılında, 12 farklı iş merkezinde, 10.000 m2 alanda, 15.000 üye ile 2000’in üzerinde kurumsal firmaya hizmet veriyor. Üyeleri en merkezi lokasyonlarda, hızlı internet bağlantısı ile, yüksek konsantrasyonlu alanlarda çalışırken, ücretsiz zengin ikramlar ve özenle hazırlanmış kahve kokuları arasında etkin bir networking ortamına da sahip oluyorlar.

Ortak çalışma alanlarında bir kahve fiyatına, iş hayatının en merkezi lokasyonlarında hızlı bağlantının, yüksek konsantrasyonlu ve etkin networking ortamının ve zengin ikramların keyfiyle çalışabiliyorlar.

Gönderilerin alınması, sekreterya hizmeti ile iletişim ve yasal adresinizi iş hayatının en prestijli adreslerinde gösterebileceğiniz sanal ofis paketlerini keşfettiğinizde, farkı hissedeceksiniz. 

WORKİNTON’LAR SİZİ BEKLİYOR

Hızlı başlangıç, verimli çalışma, tasarruflu ve prestijli çalışma ortamı için hazır ofisiniz şehrin en merkezi ve prestijli adreslerinde hazır.
Toplantı odalarımızda gelişmiş teknik altyapı, verimliliği arttıran donanım özellikleri ile 3 kişiden 300 kişiye kadar ihtiyaçlara cevap veren 150 farklı salon, iş hayatının en merkezi 12 farklı lokasyonunda sizi bekliyor.

LUWI HOUSE COFFEE

Hem Livinton Hotel Ataşehir’de otelin içinde yer alan hem de Kadıköy’de yer alan Luwi House Coffee iyi kahve, lezzet ve dostlarla keyifli saatler geçirebilmeniz için sizleri bekliyor.

İKİSİ BİR ARADA OTEL KONSEPTİ

Livinton Hotel misafirlerine, konaklama süresinin bir kısmını Ataşehir’de, diğer kısmını Sultanahmet’te geçirerek, bu dev kentin her iki yakasında yaşama fırsatı sunuyor.

Adım adım tarih…

SARATOGA HOTEL SULTANAHMET

Tarihi Yarımada’nın kalbindeki Saratoga Boutique Hotel de sizi ağırlamak için hazır.

Eski İstanbul’un tam merkezinde, tarihi yarımadada, her adımda geçmişin izlerine ulaşacağınız muhteşem bir tecrübe, Ayasofya’ya ve tarihin izlerine yürüme mesafesinde, kendinizi huzurlu ve güvende hissedeceğiniz, tarihi konağın ihtişamı da asla belleğinizden silinmeyecek.

Saratoga Boutique Hotel’de, standart odalardan daha geniş olan 6 adet Collesium manzaralı 4 adet bahçe manzaralı Deluxe odalar bulunmakta.

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.