SELİN SERİN MARTİNENZ HOTEL’DE

SELİN SERİN MARTİNENZ HOTEL’DE
Hotel Gazetesi
Posted on Ağustos 03, 2023, 3:30 am
3 mins

Başarıyla yürüttüğü otelcilik mesleğine 3 yıl ara veren Selin Serin, sektöre geri dönüşünden 2 yıl sonra Martinenz Hotel Satış ve Pazarlama Müdürlüğüne getirildi.

2010 yılında The Time Hotel’in açılışında satış yetkilisi olarak sektöre adımını atan turizmci Selin Serin, 10 yıl otelci olarak sektöre hizmetinin ardından 2020 yılında mesleğine ara vermişti. 3 yıllık aranın ardından evli ve 1 erkek çocuk annesi olarak, turizm sektörüne geri dönen Selin Serin, yaklaşık 2 yıla yakın satış müdürlüğü yaptığı Büyük Hamit Hoteli’nden sonra, İkbal Deluxe, Victory Hotel, Martinenz Hotel grubundan Martinenz Hotel’in Satış ve Pazarlama Müdürü olarak göreve atandı.

TARİHİ YARIMADA’NIN TAM MERKEZİNDE

İstanbul’un tarihi yarımadasında, Laleli semtinde yer alan Martinenz Hotel, konum olarak mükemmel denilebilecek bir lokasyonda. Müzeler, saraylar ve alışveriş merkezleri de dahil olmak üzere tüm tarihi yerlere yürüme mesafesindeki Martinenz Hotel, 110 odalı. Standart, Deluxe ve Suite olmak üzere 3 farklı oda konsepti bulunan bu aile dostu otel, 2020 yılında tamamen yenilenirken, 2022 yılında günün konseptine uygun düzenlemeler yaptı.

Ağustos 2023 itibariyle Satış ve Pazarlama müdürü burada göreve başlayan Selin Serin, yeni görevi hakkında “tekrar dinamiğini en iyi bildiğim bölgemde görev almanın mutluluğu içindeyim” değerlendirmesinde bulundu.

SELİN SERİN KİMDİR ?

19 Mayıs 1985 Adana doğumlu Selin Serin , Hatay – Mustafa kemal üniversitesi turizm işletmeciliği ve otelcilik yüksek okulu turizm işletmeciliği fakültesi mezunu. (2004-2009). Üniversite yıllarında yaptığı stajlar sayesinde ön büro, rezervasyon, satın alma, ön muhasebe gibi her departmanda çalışıp tecrübe kazandı. Üniversite mezuniyeti sonrası İstanbul’a gelerek turizm sektöre adım attı ve 2010 yılında The Time Hotel açılışında satış yetkilisi olarak göreve getirildi. Glorious Hotel (eski Tahir Hotel) satış müdürü olarak görevine devam etti. 2014-2018 yılları arasında bölge değiştirerek Osmanbey ve Galata bölgelerinde yer alan Suite Home Hotellerin satış direktörü olarak görev aldı. Bu bölgenin acenta satışı yanında kendisine kattığı corporate satış ve online satış tecrübesini edinirken, Selin Serin’in uzmanlık alanı online satış oldu.

Hotel Gazetesi olarak turizm sektörüne geri dönen sevgili dostumuz Selin Serin’e Hoş geldin diyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.