DÜNYA TURİZMİNİN RENKLERİ İSTANBUL’DA BULUŞACAK

DÜNYA TURİZMİNİN RENKLERİ İSTANBUL’DA BULUŞACAK
Hotel Gazetesi
Posted on Ağustos 12, 2023, 12:48 pm
7 mins

Hotel Gazetesi’nin ‘basın sponsoru’ olduğu, 4-5 Ekim 2023 tarihlerinde ilk kez düzenlenecek İstanbul Turizm Fuarı, ulusal ve uluslararası turizm profesyonellerini bir araya getirecek.

Dream Project Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Volkan Ataman

Turizmin tüm renklerini bir araya getirme mottosu ile Dream Project organizasyonunda, İstanbul Kongre Merkezi’nde bu yıl ilk kez kapılarını açacak olan İstanbul Turizm Fuarı, ulusal ve uluslararası turizm profesyonellerini bir araya getirecek.

ELLİ ÜLKENİN EN İYİ HOSTED BUYER’LARI

4-5 Ekim 2023 tarihleri arasında düzenlenecek ve 50 ülkenin Türkiye’ye en çok turist ve grup gönderen acenta ve tur operatörleri B2B toplantılar ile katılımcılarla buluşturacak fuarda, aynı zamanda Türkiye’nin ticari hacmini arttırma yönünde önemli bir rol üstlenecek.

PROFESYONEL RANDEVU SİSTEMİ

Yurtdışından gelen satın alıcılar ile stand açan fuar katılımcıları, online randevu sistemi üzerinden randevu alarak standlarında B2B görüşmeler yapma fırsatı bulacak. Aynı zamanda www.istanbulturizmfuari.com.tr  web sitesinde ziyaretçi kaydı oluşturan sektör temsilcileri de stand açan fuar katılımcılarından randevu alabilecek.

15 BİNDEN FAZLA TURİZM PROFESYONELİ 

5 bin 356 metrekare alanda yer alacak fuarın, dünyadan ve Türkiye’den turizm profesyonelleri, oteller, etkinlik mekanları, tur operatörleri, acentalar, toplantı destek firmaları ve servis sağlayıcıları, MICE profesyonelleri ve diplomatik temsilcileri ağırlaması, 220 katılımcı firma ve 15 binin üzerinde turizm profesyonelini buluşturması bekleniyor. Sadece turizm sektöründe faaliyet gösteren profesyonellerin ağırlanacağı fuarda, online randevu sisteminde planlanacak randevular ve B2B görüşmelerle özel iş birliklerine de imza atılması öngörülüyor. Büyük bir ticari hacim yaratması hedeflenen fuarın, güçlü iş birliklerinin de başlangıcı olması bekleniyor. 4 Ekim 2023 akşamı Swissotel The Bosphorus’ta gerçekleştirilecek ITF Gala Party ile de sektör profesyonelleri eğlenirken aynı zamanda networklerini geliştirme fırsatı bulacak.

TURİZM ZİRVESİ SEKTÖRÜN GELECEĞİNE YÖN VERECEK

Fuar kapsamında gerçekleşecek Turizm Zirvesi’nde ulusal ve uluslararası konuşmacılar ile turizm sektöründeki yeni trendler belirlenip 2023 yılı sezonu değerlendirilirken, 2024 yılı beklentileri masaya yatırılacak. Turizm Zirvesi kapsamında; Almanya Seyahat Acentaları Birliği Başkanı Norbert Fiebig, İspanya Seyahat Acentaları Birliği Konfederasyonu Başkanı Carlos Garrido, Fransa Tolouse Turizm Board, Suudi Arabistan Turizm Board temsilcileri gibi dünyadan ve Türkiye’den çok önemli isimler panelist olarak yer alacak.

SAĞLIK TURİZMİNİ YÖNETENLER BU FUARDA

Fuarda ayrıca Trust Global iş birliği ile sağlık turizmi dünyasının kapıları aralanacak. Dünya genelindeki sağlık turizmi paydaşları ile bir araya gelerek sektördeki güncel gelişmeleri takip etmek ve yenilikçi fikirlerle dolu bir etkinlik deneyimi yaşamak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat sunan fuarda Medical Tourism Pavillion’unda sağlık kuruluşları (hastane-klinik-acente)  yer alacak.

BASIN SPONSORU HOTEL GAZETESİ

Turizm sektörüne basın yayın reklam ve tanıtım hizmetleri alanında yıllardır hizmet veren Nirvana Tanıtım tarafından yayınlanan ve kısa sürede turizm sektörünün sesi olmayı başaran Hotel Gazetesi, turizm sektörünün en önemli etkinlikleri arasında yer alması beklenen İstanbul Turizm Fuarı’na Basın Sporu oldu. 2017 yılından bu yana basılı gazete ve turizm fuarlarına özel sayılarıyla, fotoğraf, duyuru, editöryal reklam ve röportaj hizmetleriyle sektörün medya kuruluşu haline gelen Hotel Gazetesi, tüm önemli organizasyonlarda olduğu gibi bu fuarda da standını açacak.  İki gün boyunca fuardaki tüm etkinlikleri tecrübeli ekibiyle yakından takip edecek olan gazeteniz, fuarın bitiminde önemli olayların özet videosunu yayınlayacak.

İSTANBUL TURİZM FUARININ SEKTÖRE NE GETİRECEK?

  • İstanbul’un tam şehir merkezinde (ICC) yer alacak fuar, sadece sektör profesyonellerine yönelik olacak.
  • Kontrat dönemi olması dolayısıyla otel-acenta kontratları için mükemmel bir zamanlama fırsatı sunacak.
  • Erken rezervasyon kampanyalarının başlangıç dönemi olması sebebiyle, tüm marka kampanyalarının aynı anda duyurulmasını sağlayacak.
  • Uluslararası önemli acentalar ve tur operatörleri, karar verici satın alıcı olarak fuarda hazır bulunacak.
  • Fuar için özel olarak hazırlanan B2B platform üzerinden sadece (karar verici satın alıcı) hosted buyerlar ile değil, profesyonel ziyaretçiler ile de B2B toplantılar yapılacak.
  • Ulusal ve Uluslararası konuşmacılar ile gerçekleştirilecek ‘’Turizm Zirvesi’’ ile yeni trendler ele alınacak ve 2023 turizm sezonu değerlendirmesi ile 2024 beklentiler masaya yatırılacak.
  • Fuar kayıt alanı dünyaca ünlü yeni dijital medya ajansı Ouchhh firmasının yapay zeka ile dünyaca ünlü eserleri yer alacak ve sektör paydaşları kayıt alanında bu deneyimi tecrübe edebilecekler.
  • Global karar verici satın alıcılara boğazda üst düzey tekne gezisi ve tarihi yarım ada gezisi ile destinasyon tanıtımı yapılacak.
  • Fuarın ilk gün akşamı Swissotel The Bosphorus Otel’de Ouchhh eserleri ile gerçekleştirilecek ITF Gala Party, katılımcılar için eşsiz bir deneyim olacak.
Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.