Düellonun doğru adresi ASPENDOS

Düellonun doğru adresi ASPENDOS
Hotel Gazetesi
Posted on Ağustos 14, 2023, 12:52 pm
3 mins

TÜROFED Başkan Yardımcısı Murat Toktaş

Bilindiği üzere Elon Musk “Mark Zuckerberg ile kafes dövüşümüz, Twitter adının değişmesi sonrasında X ve Meta platformlarından canlı yayınlanacak. Mekân modern olmayacak, antik roma konsepti olacak.” demişti. Bunun üzerine Elon Musk ın yer olarak İtalya’da mekân baktığı haberleri Avrupa basınında yazılmaya başlandı.

Toktaş ”Antalya’nın ve Aspendos un reklamını Elon Musk üzerinden yapabiliriz.

Konu ile ilgili Türkiye Otelciler Federasyonu başkan yardımcısı ve KATİD Başkanı Murat Toktaş tan farklı bir öneri geldi.

TÜROFED başkan yardımcısı Murat Toktaş ”Elon Musk ın Zuckerbeg ile kafes dövüşü yapma konusunda oldukça ısrarlı. Bu gerçekleşir mi bilmiyorum. Lakin konu dünya basınında bir süredir gündem olmuş durumda. Bizde bu kafes antik döğüşünün en doğru yerinin Aspendos olduğunu dillendirmeliyiz. Dünya kamuoyunda böyle bir gündem varken Türkiye olarak bizde yerimizi alabiliriz.” dedi.

Bu olayın gerçekleşmemesi halinde dahi ülkemiz ve Antalya için büyük reklam olacağını söyleyen TÜROFED başkan yardımcısı Toktaş ”Antalya’nın ve Aspendos un reklamını Elon Musk üzerinden yapabiliriz.” dedi

NE OLMUŞTU?

İkili arasında dövüş ilk olarak Haziran ayında Elon Musk’ın Mark Zuckerberg’e kafes dövüşüne hazır olduğunu belirten bir mesaj paylaşmasıyla gündeme gelmişti.

Zuckerberg ise ardından Musk’ın gönderisinin ekran görüntüsünü alarak “Bana konum gönder” mesajını paylaşmıştı.

ZUCKERBERG 26 AĞUSTOS TARİHİNİ ÖNERDİ

Mark Zuckerberg ise dövüşe hazır olduğunu, tarih olarak 26 Ağustos’u önerdiğini fakat Musk’tan bir teyit alamadığını açıklamıştı.

Öte yandan Kısa süre önce Brezilya jiu jitsuda mavi kuşak alan Zuckerberg, yakın bir zamanda kafes dövüşünün iki önemli ismi Israel Adesanya ve Alex Volkanovski’yle antrenman sonrası fotoğrafını paylaştı.

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.