GLOBEMEETS, TURİZM PROFESYONELLERİNİ SEKTÖR PAYDAŞLARIYLA BULUŞTURACAK

GLOBEMEETS, TURİZM PROFESYONELLERİNİ SEKTÖR PAYDAŞLARIYLA BULUŞTURACAK
HG Editör
Posted on Eylül 04, 2023, 10:47 pm
2 mins

Uluslararası MICE Endüstrisi Derneği Başkanı Hüseyin Kurt, turizm sektöründe uzun zamandır eksikliği hissedilen bir kurumun temellerini atmıştı. Globemeets adıyla hizmete başlayan şirket; turizm profesyonellerini yurtdışındaki paydaşlarıyla bir araya getiren B2B networking organizasyonları, destinasyon-ürün-hizmet tanıtımı, bilgilendirme toplantıları ve fam trip organizasyonları düzenliyor. Bu alanda 22 Eylül’de önemli bir organizasyon başlayacak.

İstanbul’da düzenlenecek olan Globemeets B2B Networking Etkinliği’ne sadece oteller değil, havayolu şirketleri, acentalar da damga vuracak. Etkinliğe 400 firmanın yanı sıra Uluslararası MICE Endüstrisi Derneği, İstanbul Seyahat Acentaları Tanıtım ve Geliştirme Derneği, MPI Turkey Club, Pazarlama İletişimcileri Derneği, Site Turkey, Tüm Etkinlik Teknolojileri Sektörü Derneği, Türkiye Uluslararası Etkinlikler Derneği ve Türk Hava Yolları gibi kuruluşlar da destek verecek.

Globemeets Kurucu Ortağı Hüseyin Kurt, etkinliğe İstanbul başta olmak üzere 23 ayrı şehirden katılım sağlanacağını belirterek, “30 ayrı ülkede lokal acenta hizmeti veren DMC’ler, 6 havayolu ve 3 turizm ofisi ile bir gün içinde karşı karşıya gelecek ve zamanla yarışarak görüşmeler yapacaklar. Amacımız turizmin her iki tarafını Boğaz’da buluşturmak” diye konuştu.

Verimli ve kazandıran işbirlikleri isteyen sektör temsilcilerinin yeni işbirlikleri ve fırsatlara ihtiyaç duyduğunu anlatan Kurt, “Davetliler arasında, etkinlik yönetimi şirketleri, kongre acentaları, outgoing incentive, leisure, FIT ve outgoing kültür turizmi segmenti çalışan acentalar da yer alacak” dedi. Ayrıca 6 havayolu ve 3 turizm ofisi hizmet sundukları destinasyonlarla ilgili en güncel bilgileri sektör paydaşlarına aktaracak.

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.