İSTANBUL’UN KALBİNDE BİR ANADOLU BUTİĞİ Mall of Asil Efendi Alışveriş Merkezi

İSTANBUL’UN KALBİNDE BİR ANADOLU BUTİĞİ Mall of Asil Efendi Alışveriş Merkezi
HG Editör
Posted on Ekim 14, 2023, 7:30 am
5 mins

Doğuyla batının, Kırımla Süveyş’in kesiştiği, Avrupa havasının doğu mimarisiyle ahengini, Ortodoks çanlarının İslam minareleriyle selamlaştığı binlerce milletten izler taşıyan kadim şehir İstanbul’da Mall of Asil Efendi olarak Unkapanı’nda turizme hizmet vermekteyiz. Süleymaniye’ye 5 dk Taksim ve Sultanahmet’e 10 dk Beşiktaş’a 15 dk ve İstanbul Havalimanı sadece 45 dk mesafedeyiz.

Üç katlı ve toplam 600 m²’lik mağazamızda lokumdan kuruyemişe, baharattan çaya, baldan baklavaya Anadolu’nun tüm lezzetlerini sunuyoruz. Geniş ürün çeşitliliğimiz ile gıda mağazasının yanı sıra marka çanta ve tekstil, şal, gümüş, seramik ve çay-kahve takımları ve tarihi kostümleri de bulabileceğiniz 7 mağazaya asansörle ulaşım var.

Barkodlu sistem ile işleyen satış süreci sayesinde müşteriler hangi ürünü ne kadara aldıklarını güvenle takip edebiliyor ve de geriye dönük olarak satış fişleri kontrol edilip tüm bilgiler müşterilere ve acentalara sunuluyor.

TUR ŞİRKETLERİNİ ÖNEMSİYORUZ!

Unkapanı’nda ana cadde üzerinde kolay ulaşım imkanı sunan Mall of Asil Efendi aynı anda 2 tur otobüsüne kolay park ve bekleme imkanı sunarken vito, minibüs ve özel araçlara da ücretsiz vale hizmeti sunuyor.

Misafirlerinizi kalabalıklar içinde aceleyle alışveriş yaptırmak yerine, geniş ve şık merkezimizde VIP hizmet sunuyoruz. Trafik sıkıntısı yaşatmadan alışveriş yapabilecekleri mağazamızda kendilerini özel hissettiriyoruz. Alanında uzman 30 kişiyi aşkın ekip ile İngilizce, Arapça, Rusça, Almanca, Fransızca, İspanyolca ve İtalyanca başta olmak üzere birçok dilde eğitimli satış ekibimiz ile misafirlerinize zorlanmayacakları güvenli bir alışveriş ortamı sunuyoruz. Haliç manzarasına karşın yorgunluklarını atıp biraz dinlenebilmeleri için 4 katlı mağazamızın terasında çay, kahve ve nargile ikramları sunuyoruz.

MÜNFERİT ALIŞVERİŞ KEYFİ İÇİN BEKLİYORUZ!

Mall of Asil Efendi, İstanbul’da yaşayan ya da münferit olarak İstanbul’a gelen herkesin bireysel olarakta alışveriş yapabileceği bir AVM’dir. Kaliteli ve marka ürünlerimiz ile her daim modern tasarımları da takip ederek müşterilerimiz ile uzun yıllar sürdürülebilirlik sağlamaktayız.

UNUTULMAZ LEZZETLER!

Mall of Asil Efendi’de Türkiye’nin lezzetlerini, en iyi nerede üretiliyorsa, oradan temin ediyoruz. İstanbul’da üretilen, lezzetleri ve içerikleri birbirinin aynısı olan ürünleri almıyor; daha çok kar kaygısı olmaksızın gerekirse Anadolu’nun en ücra köşelerine ulaşıyoruz. Lokumumuz Afyon’dan ve Safranbolu’dan, baklavamız Gaziantep’ten, fındığımız Ordu ve Giresun’dan, baharatlarımız Konya, Antep, Urfa, Kilis’ten, zeytinyağımız Egeli üreticilerden, Kavala kurabiyelerimiz Edirne’den, incirlerimiz Aydın Nazilli’den geliyor. Geleneksel lezzetlerimizi modern dokunuşlarla da geliştirmeyi ihmal etmiyoruz. Lokum baklamızdan (evet çok kaotik bir tat) denemenizi, aşk çayımızdan içmenizi, baharatlarımızın aromalarında mutfağınızda harikalar yaratmamız için bizi mutlaka ziyaret edin!

KALİTELİ ÜRÜNLER!

Mall of Asil Efendi olarak geleneksel ve modern giyimin otantik ve marka ürünlerini müşterilerimiz ile buluşturuyoruz. Erkek, kadın ve çocuk olmak üzere üç ayrı bölüm ile hizmet sunuyoruz. Marka; T-shirtler, eşofman takımları, gömlekler, kabanlar, ayakkabılar, terlikler… Marka parfüm çeşitleri, iç çamaşırları, broşlar, çoraplar… Marka çantalar ve cüzdanlar… Çocuk takımları ve kıyafetleri… Modern marka güneş gözlükleri ile şallar olmak üzere tüm tekstil giyim ve kişisel ürünlere dair her şeyi mağazamızda turistler için sunuyoruz.

Turizme hizmet sunan Mall off Ail Efendi olarak işimizi saygıyla ve dürüstlükle yapıyoruz. Turizm alanındaki partnerlerimize ve müşterilerimize her zaman, en kaliteli ürünleri en hakkaniyetli fiyatlarla sunuyoruz. Fiyatlarımız, ürünlerimiz ve hizmet kalitemizi müşteriden müşteriye değiştirmiyoruz.

Mall of Asil Efendi’de özgün ve otantik olanın kıymetini daha da yüceltmek için yeniliği kucaklıyoruz.

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.