DİJİTAL DÖNÜŞÜMÜN LİDERİ: ICITECH TEKNOLOJİ A.Ş

DİJİTAL DÖNÜŞÜMÜN LİDERİ: ICITECH TEKNOLOJİ A.Ş
HG Editör
Posted on Ekim 18, 2023, 7:10 am
7 mins

Turizm Sektörünün teknolojik dönüşüm konusunda lider markası ICITECH Teknoloji A.Ş’nin Marketing Manager’i Sami Eskenazi, başarılarını, bu başarıyı yakalamalarındaki püf noktasını ve şirketinin farkını anlattı.

ICITECH Teknoloji A.Ş, yüksek teknoloji bilgi birikimiyle yenilikçi mobil yazılımlar üretme konusunda lider bir rol üstlenmekte. Hizmet Sektöründen, üretim sektörüne kadar geniş yelpazede müşterilerine yazımlar üreten ICITECH Teknoloji A.Ş,’nin Turizm sektörüne odaklanmış ödüllü ekibi bulunmakta. Otellerin misafir ilişkilerinden, otel iç operasyonlarına, operasyonel standartlarının yönetiminden dijital pazarlamasına kadar geniş bir yelpazede ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla özelleştirilmiş uygulamalar geliştirme vizyonuyla yola çıkan ICITECH Teknoloji A.Ş, sektörde dönüşümün öncüsü olarak öne çıkıyor. Ayrıca, sadakat programlarını teknolojiyle bütünleştirme hedefiyle, müşterilere özel deneyimler sunmayı amaçlamakta.

Icitech Teknoloji A.Ş Marketing Manager’i Sami Eskenazi,şirketin ürettiği dijital uygulamaların, işletmelere sağladığı yararları Hotel Gazetesi’ne verdiği röportajda, tüm ayrıntılarıyla anlattı.

“SEKTÖRDEKİ STANDARTLARI ICITECH BELİRLİYOR”

HG: Sayın Eskenazi, ICITECH Teknoloji’ye turizm sektöründe liderliğe taşıyan şey nedir?

SE: Genç ve dinamik ekibimiz, sektörü etkileyen inovatif uygulamaları geliştirmeye yönelik bir alışkanlık edinmiştir.  Turizmin geleceğini şekillendirmek için bir araya gelen teknoloji yazılımcılarından oluşan ekibimizin üyeleri, kendi alanında başarılı birer uzmandır.

ICITECH Teknoloji A.Ş’nin en büyük gücü, çözüm odaklı yazılım ekibi tarafından geliştirilen ürünlerdir. Bu ürünler, uluslararası düzeyde en saygın uygulama ödüllerine layık görülmüş ve sektördeki standartları belirlemiştir. Şu an itibarıyla, 50 binden fazla oda ve 5,5 milyon misafir tarafından aktif bir şekilde kullanılan ürünlerimiz, kalite ve etkileyicilikleriyle sektördeki liderliğimizi tescillemektedir.

“MİSAFİRLERİMİZİN KİŞİSEL ASİSTANI OLUYORUZ”

HG: Tesis yöneticileri açısından avantajlarını çok güzel anlattınız… Bir de bu teknolojinin kullanıcı boyutu var. Onlar açısından avantajlarını anlatır mısınız uygulamalarınızın?

SE: ICITECH Teknoloji A.Ş olarak, ürettiğimiz uygulamalar sayesinde misafirlerin otel ile arasında bir dijital köprü kuruyoruz. Bir bakıma, misafirlerimizin kişisel asistanı oluyoruz. Tamamen otel adına düzenlenen uygulamalarımızı misafirler, uygulama mağazalarından indirip, online check-in’den başlayarak, spa ve restoran rezervasyonları, araç kiralama, bebek bakıcılığı hizmeti gibi daha otel odasına gelmeden bir dizi hizmeti alabiliyorlar. Böylece her türlü tatil konforunu daha otel odasına gelmeden evlerinden gerçekleştirebiliyorlar.

Ayrıca, ICISTAFF Görev Yönetimi uygulamamız da otellerimizin iç operasyonlarını harika bir şekilde yönetmeye yardımcı oluyor. Her gün yüzlerce görev, onlarca departman ve yüzlerce personel tarafından yapılıyor; biz de bu süreci dijitalize ederek departmanlar arası iletişimi profesyonel bir şekilde yönetiyoruz. Bu, misafir memnuniyetini en üst düzeylere çıkartıyor.

Yine Sadakat Yönetimi, Anket Uygulaması, GuestService, Concierge , Şikayet Yönetimi ve   GuestNY Hediye Kartı gibi uygulamalarımız da yüzlerce otelde kullanılmaktadır. Bu çözümlerimizle, otel işletmelerinin operasyonlarını verimlileştirmelerine ve misafir memnuniyetini artırmalarına katkı sağlıyoruz.

“YILIN İLK YARISINDA HEDEFLERİMİZİN ÜSTÜNE ÇIKTIK”

HG: 2023 firmanız açısından nasıl geçiyor? Hedefleriniz doğrultusunda ilerleyen bir yıl oluyor mu?

SE: 2023 yılı bizim için oldukça yoğun geçiyor. Hem iç pazarda hem de dış pazarda geliştirmiş olduğumuz yeni ürünlerle birlikte çok ciddi bir ivme kazandığımızı görüyoruz. Müşterilerimizi mutlu ediyor ve beraber büyüyoruz. Bu sürecin bir parçası olmak ve 2023 yılının ilk yarısında hedeflerimizin üstüne çıktığımızı görmek, bizi son derece mutlu ediyor. Bu başarı, ekibimizin sıkı çalışmasının ve müşterilerimize olan bağlılığımızın bir sonucu, ve bizim için büyük bir motivasyon kaynağı.

“YATIRIMLARIMIZA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYORUZ”

HG: Otel yatırımlarındaki artış işlerinize ne ölçüde yansıyor? Bu yıl ve 2024’te çözüm ortağı olacağınız turizm yatırımları mevcut mu? Lokasyon veya isim belirtir misiniz?

SE: Otel yatırımlarının artması ve yeni açılan otellerin diğer otellerden daha ön plana çıkma isteği, misafir memnuniyetini çok daha önemli bir hale getiriyor. Rakiplerinin önüne geçmek isteyen oteller, teknoloji argümanlarını hayata geçirme konusunda daha kararlı. Bu durum, piyasa lideri olarak bizlerin satışlarını da önemli ölçüde arttırıyor.

Özellikle ICIBOT misafir ilişkileri uygulaması, ICISTAFF iç operasyon uygulaması, Sadakat programı, Anket programı gibi pazarı domine eden yazılımlarımız, yeni yatırımcıların büyük ölçüde dikkatini çekiyor ve talep yaratıyor. Bu, bizim için büyük bir fırsat oluşturuyor.

Geleceğe yönelik olarak, teknoloji geliştirme ve araştırma-geliştirme yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Piyasaya yüksek kaliteli ve yenilikçi çözümler sunmaya odaklanarak, otel sektöründe dijital dönüşümün lideri olmayı sürdürmeyi hedefliyoruz.

Paylaşmak Güzeldir

CEVAP BIRAKIN

You must be logged in to post a comment.